![]() |
|
206 bobin arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güney3510. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güney3510.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2012 Saat 15:44 |
Herkese merhaba,
Öncelikle sorunumu anlatayım; 2001 1,6 110 beygir 206 kullanıyorum (135.000km-lpg), aracım bir süredir -lpg'de daha fazla oluyo- rölantide titreyerek çalışıyor ve hızlanmak için gaza biraz fazla yüklenince çok silkeliyor. Bugün servise gittim bilgisayarda bobinden kaynaklı ateşleme arızası verdi. Sorum şu; Şahin Peugeot'dan orjinal bobin ve bujileri alıcam bunu illa serviste taktırmak şart mı? bobin ve bujileri başka bir serviste taktırsak problem olur mu sizce? servis 400 lira istiyo ve benim getirdiğim parçaları kabul etmiyo, ben parçaları 230tl'ye buldum servise gitmeye gerek var mı sizce?
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız 2001 model garanti kapsamında degildir dimi boşuna serviste niye o kadar para veresınızki
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Servise gitmenize gerek yok. Hatta aslinda kendiniz bile yapabilirsiniz ama eger tecrubeniz yoksa bir ozel servise giderek bu parcalari taktirabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |