![]() |
|
Sunroof rüzgar sesi yapıyor içeri yardım !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 23:07 |
Arkadaşlar şimdi aklıma takıldı bi sorayım dedim benim 206 GTI n sunrooftan rüzgar sesi geliyor içeri hışırtı sesi böyle..Rüzgar veya yağmurda karda su falan girmiyo tabide bariz hışırtı sesi yapıyor..Acaba normalde 90-100km yi geçince özellikle kapalıyken sunroof hışırtı sesi alır mı yoksa benimki sonradan değişmiş falanda ondan mı yapıyor ayarı tam tutmuyor falan mı ki? Sizinkilerden de böyle ses alan var mı merak ettim? Çözümü nedir ki bi sunrooftan anlayan usta bulup ayarlatmak yada lastik fitillerifalan eskimişte ondan yapar mı ki değiştirsem onları
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de var o ses ancak içerideki muhafazayı kapattığımda ses kesiliyor.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimde öyle ama ses kesiliyor değilki muhafazadan dolayı duyulmuyor sadece muhafazayı açınca gene ses var sonuçta bu bir çözüm değil..Nasıl çözebiliriz bu ses?..Sunroofta hassas bi parça ayarlatmakta mesele
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim tek korkum yüksek hızda uçar mı?
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Açık değilken uçmaz heralde o kadarda değil ben 190-200 yaptım bişey olmadı havalar düzelse yeni lastiklerle sonunuda dayıcam zannetmiyorum kapalıyken bişey olcağını..3-4 aydır kar kalkmadı buralardan bide aracın problemleri bu ara ustanın elinde araç birkaç haftaya hem araba sorunsuz olur hem hava ve yol o zaman motora bi nefes aldırırım ben buyum dedirtirim :) ama bu sunrooftaki hışırtıda canımı sıkıyo
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
|
![]() |
|
Bu arada koca kış. o kadar karda yağmurda su almayan sunroof dün aracı yıkattım tazikli su tabancasından sanırım sunroof az da olsa su almış muhafaza kapağını açıp iç kısmına elimi soktuğumda ıslaklık vardı birazda o köpükten girmiş sunroofun içine acaba o kadar girmesi tazikli sudan normalmidir yoksa benim sunroofun ayarında yada lastik fitillerinde bi problemmi vardır????
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
lastik fitillerine bi bakım yapmak şart pudraylada yapılabilir heralde tam bilmiyorum benim aracımda cabrio komple bir lastik bakımı yapmam gerekiyor ama hangi ürünü veya naısl bakım yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum umarum anlayan arkadaşlar yardımcı olurlar.. malum sunroofun fitilleri bir sürü paradır değiştirmesi heleki cabrio aracın fitilleri eminimki çok uçuk fiyatlardır bakım yapmak şart bu lastiklere
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
benim 106 dada 180 den sonra geliyor :D. ama fitillere Würth ün silikon spreyinden sık biraz daha yumuşar.Sertleşmiştir belki.yumuşak fitillerede vazelin sür.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |