![]() |
|
Manifolt'un patlaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 20:57 |
Aracım yaklaşık 2 haftadır tamirde maddi sıkıntılarımdan dolayı parçayı alamamıştım ve araç 2 haftaya yakın bir zaman yattı ve sonunda bugün baskı balata krank kastağı, keçesi, aks körüğü, tablası vs bakımları yapıldıktan sonra aracı denemeye çıkacaktık liftten çıkartacakken çalıştırdık ve gümmm. Anladığımız kadarıyla araba 2 hafta yattı ve emme manifoltuna gaz birikti ve ilk marşta gümledi. Tüp'lü araba kullananların dikkat etmesi ve ibret alması için yazdım bana bir maliyeti olmadı tamirci halledecek sonuçta ama yine de dikkat edin. En yakın zamanda tüp'ü satacağım Yaşasın tüpsüz hayat :)
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun.
Umarim ustaya cok bir masraf binmemistir. Sonucta onlarda ekmek parasi pesinde. |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
![]() ![]() ![]() ![]() |
Manifold'un fiyatını bilmiyorum çıkmasını arıyorlardı en son yaklaşık 300-350 TL binecek benden kazanacağı masraftan daha çok ama elimden geleni yapacağım.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
Cana birşey olmadığı sürece mala ne olursa olsun.
Geçmişolsun. |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
geçmiş olsun ustayada allah yardım etsin zor iş arabayı teslım edene kadar zarar etmese barı
![]() |
|
![]() |
|
cinecommentator ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cinecommentator
foruma her girişimde yeni şeyler öğreniyorum..geçmiş olsun
|
|
peugeot 307 sw xr 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Faydalı olabildiysek ne mutlu bize... |
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |