|
Paspas Tutucu Kapaklar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bahadiryor
1. Vites 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2012 Saat 11:45 |
Paspas Tutucu Kapaklar, yada adı herneyse, şöför tarafındaki paspas kaymasın diye paspasın üstündeki delikten araca sabitlemeye yarayan plastik üründen lazım arkadaşlar. nerden bulurum nerden edinirim. lütfen yardım.... sağolsun aracı temizleyen arkadaş da bilmiyormuş ne yaptığını. (sorumsuz)..
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bulmasi biraz zor oldu ama oldu 7584 AQ referans numarasi ile ister sponsorumuz Sahin Peugeot'tan isterseniz herhangi bir Peugeot servisinden bunlari temin edebilirsiniz. |
|
bahadiryor
1. Vites 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eyvallah, çok teşekkürler...
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
feline
2. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
206 larda varmı bu benim paspasda var ama tabanda nereye takılacak bulamadım bilgisi olan varsa sevinirim
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |