![]() |
|
307 MOTOR YAĞI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
nupel307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 210 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 Saat 18:44 |
|
mrb arkadaslar..arabamın motor yağını değiştirmeyi düşünüyorum daha öncelri servis MOBİL marka yağ kulanıyordu..ama CASTROL önerenler de çok..sizce hangisi daha iyi..saygılar..
|
||
308 1.6 hdi 90 hp
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Castol ve Mobil 1 piyasanin en unlu ve kaliteli yag ureticilerindendir. Aralarindaki fark ise bizlerin anlayamayacagi kadar kucuktur. Ben sahsen 307 SW benzinli aracimda Mobil 1 0W-40 New Life yagindan kullaniyorum. Gayette memnunum. Sizin araciniza onerilen ise 5W-40'tir. Mobil Super 3000 veya Castrol Edge(Turbo Diesel) uygundur.
Düzenleyen koliva - 13 Mart 2012 Saat 21:22 |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
benzınlı 307 aracıma 5-40 yag kullandık pek memnun kalmadım.. cok seslı calısıyor yakında degıstırecegım 10-40 yag kullanıcagım marka olarakta total den memnunum onun ıcın degıstırmeyı dusunmuyorum
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Olmamasi gerek. Baska bir problem olmasin? 1.6 mi araciniz? |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
ewt 1.6 2tane 307 oldu.. bırıncısınde 10-40tan 5-40a dönduk aracım bıraz daha seslı calısmaya basladı.. 2.sınde de koymucam dedım tamırcı arkadaslar 5-40 daha ıyı bırak seslı calıssın motor ıcın daha ıyı bır yag dedıler.. fakat ben memnun kalmadım yıne.. ılk aracın fabrıka cıkıs yagı 10-40 onu bıliyorum ona dönucem yakında bakımı gelıyo aracın.. marka olarak total iyidir
|
||
![]() |
||
|
O halde bu ses sadece ilk calismada motor sogukken geliyor olmasi gerek. Eger sicakken yapiyorsa dedigim gibi baska birsey olabilir. Cunku yaglar arasinda fark yok. Birde aracin kac km de? |
||
![]() |
||
ratumdan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İstanbul-b.düzü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
en önemli sorun yağın ölçü değerleri 0-30 bir yağ kullanılan araca 10-40 veya başka numara kullanmak inanın aracın motorunda ses yapıyor ben bir kaç kere böyle sorunlarla karşılaştım şimdi kesinlitkle 5-30 koyalım diyenlere aldırmıyor
0-30 kullanıyorum kafam karıştı acaba 0-35 miydi inanın karıştırdım
![]() |
||
2010 207 Sw 1.6 VTİ 120 hp Zavoli Lpg
|
||
![]() |
||
|
Sizin araciniza onerilen 5W-40. 30 numara biraz ince kalabilir. Dediginiz gibi karistiriyor olabilirsiniz ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |