![]() |
|
406 Çukurda gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 Saat 11:03 |
Merhabalar ;
Geçen ay 2003 model 406 hdı 2.0 aldım aracın tüm ağır bakımlarını yaptırdım. arka amortisörleri değiştirdim önler sağlam çıktı önlerinde sadece takozlarını değişrtirdim.araç ufak bi çukura girdiğinde arka taraftan rahatsız edici bir ses geliyor kapılardan olabilir diye çerçeve lastiklerinide değiştirdim ama ses kesilmedi. bu konuda tecrübe edinmiş kişilerden yardım bekliyorum teşekkürler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stepneye baktiniz mi? Birde kriko, bijon anahtari gibi malzemeler bazen bagajda bir bolmede oluyor. Sizin aracinizda nasil bilemiyorum ama onlar da ses yapiyor olabilir.
|
|
![]() |
|
GSli 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç sorma arkadaşım.bende de 2001 model 406 var.aynı ses benide deli etti.nelere bakmadım.egzostu bile yenilettim ama ses kesilmedi.koliva nında dediği gibi stepneden geliyor.Dün lpg taktırdım.doğal olarak stepneyi çıkardık ve ses kesildi.
kesinlikle stepneden geliyor.orjinal egzostuda boşu boşuna değiştirdim.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende lpg taktırınca gaza basarken ön göğüs zırıltı yapıyordu meğer enjektörler motora değiyormuş az daha göğüsü motoru filan söktürecektim :D
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
evet stepne ye baktım vida ile sabitleyici olmadigindan ses yapiyormus kayışla sabitleniyor ve iyice sıktım ses kesildi birde rot cuma gittim arka rot baslari değişirse çukurda ses yapmaz dedi önümüzdeki ay onuda yapacak ilginize tsk |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |