![]() |
|
Xenon D1S problemi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Mart 2012 Saat 00:09 |
Arkadaşlar, 2006 orjinal xenonlu aracımın soldaki ampulu seyir halindeyken önce güçlü bir şekilde yanmaya başlıyor ve ardından da sönüyor. Farları kapatıp açtığımda tekrar yanmaya devam ediyor. Belirli bir sönme periyodu yok bazen 2-3 gün sorunsuz yanabiliyor.
Bir elektrikçiye gösterdim sokup inceledi, ampul değişmeli dedi, üzerindeki ampul Philips D1S, serviste adeti için 500küsür lira fiyat verdiler. 270TLye başka bir yerde buldum, http://www.ozenticaret.com.tr/asp/product/1282/Philips-D1S-4200-K-Xenon-Ampul Ancak bir de bu ürün var, http://www.modacar.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=109262 Daha önce bu problemi yaşamış yada bu ampullerden kullanmış arkadaşlar yardımcı olabilirler mi? muadil görünen son ürünün ne tip dezavantajlarını yaşarım? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mümkün oldukça takım halinde değiştirmeye çalışın. Çünkü kullanımdan ötürü renk farkı olacaktır muhakkak. Aynı şey muadil içinde geçerli . Muadilin farkı ise philps bosch gibi diğer markalara nazaran daha kısa süreli ömrü olacaktır.
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Bencede degişimde iki ampülüde degiştir renk farkı olmaması için.Piyasadaki markaların tek farkı ömrünün daha az olması,gerçi elektronik parça birazda şans işi diyorum. |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
rataylan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
herikisini birden değiştireceğim.Muadillerde marka ampullere göre ışık gücünde zayıflık olur mu?
|
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Olmaz belki ısık daha kuvvetli olur
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Neticeyi bildireyim.
Hepsiburadadan verdiğim 2 adet sipariş elime ulaştı ancak faklı kutularda ve tamamen isimsiz ürünler, kullanılmış gibi duruyordu. Taktığımda üzerlerinde 4300K yazmalarına rağmen farklı tonlarda olduklarını gördüm ve iade ettim. Ankarada bir mağazadan Philips D1S 6000K buldum 2 adet. onları aldım kullanıyorum. Bir de far sensörünü devre dışı bıraktım. |
|
2006 307 Premium 1.6 HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |