![]() |
|
uzaktan kumanda |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2012 Saat 11:32 |
|
Arkadaşlar uzaktan kumanda çalışmıyor aracın sebebi nedir? pilini falan değiştirdim, üzerindeki kırmızı led yanıp sönüyor, hatta araç anahtarı tekrar tanısın diye kontağa sokup basılı tutarak çevirdim, çalıştırdım ama sonuç olumsuz. daha öncede pilini değiştirdiğimde dediğim şekilde yaptığım zaman tanıyodu anahtarı ve uzaktan kumanda çalışıyordu.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
taktıgın pıllerin degerı soktugun pillerle aynımı
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet aynı kardeş, zaten yenisini almaya gidinde eski pilini götürdüm örnek olarak. ışıklar falan yanıyo kumadanın üzerinde herşey normal ama kapıları açmıyo, kapatmıyo. tanıtmak için herşeyi yaptım ama nafile. bu imbolizerden kodu silinmiş olabilirmi?
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Teknik bir eksiklik vardır yada atlanan bir nokta.
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Anahtardaki kumandanın pili biterse veya pilinde temassızlık sonucu kumanda ile kapıları açamazsanız aşağıdaki adımları uygulayarak merkezi kilide anahtar kumandasını tanıtabilirsiniz. 1. Anahtarı kullanarak sürücü kapısını açın
2. Kapı açık kalsın 3. Anahatarı kontağa takın 4. Siyah küçük butona bir kez basın 5. Kontağı çevirin çalıştırma pozisyonuna alın. 6. Büyük butona 10 saniye basılı tutun. 7. Butonu bırakın, Kontağı kapatın anahtarı çıkarın 8. Kapıyı kapatın (tüm kapılar kapalı olmalı) 9. Kilitleme butonuna 2 kez basın. 10.Eğer bu prosedüre göre olmazsa, aracı çalıştırın ve durdurun. Tekrar yapın. |
||
206 XT HDI Siyah
||
![]() |
||
|
Gtı kumanda tek tuşmu buton
|
||
206 XT HDI Siyah
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
evet tek tuş buton
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
daha önceden de pilini değiştirmiştim yine kapıları açmamıştı, anlattığınız maddelerinin harfiyen değilde random olarak uygulamıştım yani anahtarı kontağa sokup, anahtar üzerindeki kilit tuşuna basılı tutup aracı çalıştırdım ve stop etmiştim anahtar tanımıştı ve kumanda çalışmıştı. şimdi yine aynısını yaptım ve tanımadı.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Demekki şimid bu prosedürü istiyor ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
![]() |
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
||
|
evet doğrudur. Benim aracın göstergeleri kilitlendi beyni sıfırlayacaktı yedek anahtar yanımda olmayınca sıfırlamadı nedenini sorduğumda beyni yenilediği zaman anahtarları tanıtması gerektiğini söyledi.
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Tek tuslu olanlari pek bilmiyorum ama anahtari actiginizda icinde ayri bir sekilde duran immoblizer cipi vardir. Bunu dusurmus ya da yerine koymayi unutmus olabilir misiniz?
|
||
![]() |
||
|
Pil degiştirilirken devredeki lehimlerde çatlama olabilir kontrol edin |
||
206 XT HDI Siyah
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
|
Böyle bi durum söz konusu ise, bu durum sizi maddi olarak cok üzecektir. Tekrar kumandayı acıp, içini kontrol etmekte fayda var |
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
|
valla benim enjektör beyini (kaput içinde olan) geçenlerde tamir edilip gelmişti. ondan dolayı olabilirmi? beyin tamircisine sorduğumda onunla alakası yok senin bsi beyninle alakalı demişti. o yüzden konunun başında bunu söyleme gereği duymamıştım.ve birde bsi beynindeki kod silinmiş olabilir tekrardan kodlaman lazım demişti. ama o silinse ben aracıda çalıştıramam düşüncesindeyim. anahtarı yere düşürme, darbe vb. olaylar olmadı. zaten anahtarın içindeki chipin üzerinde yazıyor kod ama işe yarar mı bilmem.
|
||
206 gti 2.0 2000
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |