![]() |
|
Araç kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 Saat 12:56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavan filmi ve direklere carbon film yaptırdım dün.
![]() ![]() |
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet guzel duruyor. Degmis harcananlara
![]() |
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
guzel olmus ellerine saglik dostum...zevkle bin arabana
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hoş olmus araç
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
osman.goksel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Eyvallah. Şimdi sırada eibach 3,5 luk yay var.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Yapan yer baya özendi. Tavanı yıkıyorlar, kapalı tozsuz sıcak ortamda baya uğraşıyorlar, çok memnun kaldım. Hatta ilkinde hatalar olunca söküp tekrar folyo kesip uğraştılar.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Dostum sakincasi yoksa solemende ne kadar tuttu maliyeti? Bu aradacok guzel olmus gule gule kullan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
250 tuttu. direkler + tavan. Malzeme 1. kalite.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
saol dostum çok şık bende teyp bolgesindeki yeri kaplatmak isterim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Bizim torpido tırtıklı. Tırtıklı yüzeyler sağlıklı sağlam tutmuyor. Tavsiye edilmedi bana.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Osman abi beni biliyorsun seni ilk zamanlardan beri takip ediyorum Dh dende.
Jant lastikten sonra benim kafamda ne varsa sen yapıyorsun valla senin bu çalışmalar bana acayip iyi oluyor ne nasıl duruyor çok iyi görmüş oluyorum. Çalışmalarını tebrik ederim çok güzel olmuşlar. Güle güle kullan. Tavan folyosu ve seninki gibi cam arası kapı çıtalarını folyolamayı çevremde baskı yapan çok. Ben karbon değilde normal parlak folyo kullanmayı düşünüyorum yanlara. Tavan folyosuda inş yaza doğru. Maaliyeti ve uygulama süreci hakkında detaylı bilgilerini eksik etme bizden. ![]() Bu arada biraz para birikti gibi senin jant lastik olayına girecek gibiyim. Artık kar yağmaz o yüzden kışlıkları çıkaracam ama 14" jant var yazlık lastik yok. Hayırlısı. |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu arada ben senin arabayı spoyler lı hatırlıyordum yanlış mı hatırlıyorum ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
![]() Tavan parlak folyo zaten, "cam tavan" havası vermek için böyle yapıldı, bir tek yan direkler karbon. Detayları anlatırım seve seve. Şimdi biraz alçaltma istiyor ama abartmak istemiyorum tam faça olsun istemiyorum yarı aile aracı olacak. 3.5 cm eibach yay takınca 2 cm araç alçalıyor, bizzat gördüm yapılışını. Ama araç 206 değil 106 gti. Ağırlık olarak aşağı yukarı aynı araçlar (950kg-1050kg) Alçalma konusunda aynı olacağını düşünüyorum. Benim araç kaplanırken yan dükkanda arkadaşımın araç komple mat folya kaplanıp eibach 3.5 cm yaylanıyordu. Tam 2 cm indi aşağıya. Yalnız arka torsiyonları ayarlamak için ustalar milim milim uğraştılar ve 8-10 kişi arabanın görünüşünü değerlendirip karar verdik. Not : Resimlerde alçaltma henüz olmamıştı. Resim.. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen osman.goksel - 11 Mart 2012 Saat 22:01 |
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
Valla çok güzel oluyor 106. RCZ gördüm ABC showroomda mat gri ona benzemiş çok tatlı olmuş.
Tavana kullandığın folyonun markası neydi abi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Kim inanır bu 106 nın 99 model olduğuna... 52.000 km de olduğuna...
Folyonun markasını biliyordum unuttum yarın yazarım.
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
güzel olmuş güle güle kullanın bu tavan folyosu için muayenede sorun çıkarmıyorlar mı ?
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Ruhsata işlenecek mecbur... Ama muayeneye daha 2,5 yıl var... sökerim muayeneden sonra yenilerim kaplamayı
![]() Ancak 106 gti yı kastediyorsan rengi zaten gri geçiyordu gene gri. Ruhsat değişmesine gerek yok Düzenleyen osman.goksel - 11 Mart 2012 Saat 23:51 |
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman.goksel
Marka Oracal
|
|
Next Ge 555
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
bence harıka olmuş bende aracımın yan direklerine carbon kaplatacam cok şik olmuş kazasız bbelasız sürüşler paylaşim için tşk
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
İşcilik çok güzel olmuş, sanki orjinal gibi duruyor..:)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |