![]() |
|
Delirtecek Bu Araç Beni(YARDIM) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 02:32 |
Herşeyden memnunum hızlanmasından yakıt tüketimine kadar hatta baktıkca aşık olduğum bir araç . ama süspansiyonları biraz sert galiba. ve her cukarda yolda giderken fln bagajımdan gelen sese okadar uyuz oluyorumki resmen kafama takıyorum . arkadaşlar ismini bilmiyorum ama bu bagajdaki plastiği indirdim ordaki plastikleri değiştirdim ses hafif kesildi ama sanki bagaj sallanıyor büyük olunca galiba. kilit kısmından geldiğini düşünüyorum .. biri yardımcı olabilrse çok mutlu olurum . bagajda hafif sallanıyor.aracın içindeki tek ses ! ARACIM 2005 PARTNER 5 KAPI
|
|
![]() |
|
Ali ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 07 Mart 2009 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2011 Partner Tepe Outdor var.
Sıfır aldım. Aldıktan 1 ay sonra kapılardan ses gelmeye başladı. Servise götürdüm kapı kilitlerini filan greslediler sesler gitti. Bagajda ve diğer yerlerden ses benim araçtada geliyor. Araç 1500 kg ve ağır bir araç olduğu için süspansiyonlar biraz sert gibi olması normal. Tavsiyem ; istepne lastiği gevşek olabilir baktır vede kapı kilitlerini greslet. Bayağı ses kesilecektir. |
|
Tuning sitesi değil marka sitesidir.
|
|
![]() |
|
Meric42 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
teşekkür ederim yardımlarınız için hemen yağlatacam.suspansiyonun sert olması sanki yol tutusu sağlıyor biraz ama dedğm gibi bagaj sesi can sıkıyor hemen yapacammm
|
|
![]() |
|
dynamic07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bagaj kapağı gıcırtı yapıyorsa bagajı açtığında sağ ve sol tarafta 2 adet lastik takoz var arka stopların hemen üstünde onları birazcık gevşetip dışa doğru çıkartırsan bagaj sesi büyük oranda kesilir.Oklar ile gösterildi.
![]() Düzenleyen dynamic07 - 10 Mart 2012 Saat 14:15 |
|
![]() |
|
dynamic07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dynamic07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallettiniz mi sorunu sonuç nedir?
|
|
![]() |
|
sarp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2012 Konum: PARTNER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
kriko kapağı gevşemiş benim ses ordan geliyor bende bütün kapılara el attırdım yinede kesilmemişti sonradan farkettim kardeşim kullanıyordu ben bagajda seyahat ettim sağda krikoyu gizleyen kapak sallanıyar benim 2006 1.9
|
|
sarp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |