![]() |
|
307 LPG-Açık Hava Filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buyukburak35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buyukburak35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 Saat 19:29 |
Merhaba, 2004 model Peugeot 307 1,6 xt premium triptonik vites LPG li aracım var.. Bugün aracıma BRC marka açık hava filtresi taktirdim.. Sonrada gaz ayarına gittim.. Ancak şöyle bi sıkıntım var; fren yaptığımda aracın devri birden çok düşüyor sonra yükseliyor araç silkeleme yapıyor.. Bazen geri vitese taktığımda da yavaş hareketlerde aynı silkeleme olayını yapıyor arasırada stop ediyor.. LPG ustası ile konuştum bu konuyu ancak hava filtresiyle alakası yok şansımanda sorun olabilir dedi.. Ama benzinle kullanmamda bu sıkıntı olmuyor... YArdımcı olabilirseniz sevinirim.. Teşekkür ederim...
|
|
2004 307 XT PREMİUM Triptonik (Gümüş Gri)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın boğaz kelebeğini temizletin.Açık hava filtrsinden kastınız performans hava filtresi mi yoksa lpg filtresi mi?
|
|
![]() |
|
buyukburak35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buyukburak35
![]() ![]() ![]() ![]() |
Performans hava filtresi
|
|
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Benim aracımda lpg' li açık hava filitresi sıkıntı yaratırmı arkadaşlar , Aldım alıcam ama sıkıntı çıkmasından korkuyorum
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
brc açık hava filtresi mi? o nedir yav. brc tüp olmasın o
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı buyukburak35
kusura bakma yanlış yazmışım BMC olucaktı o :)
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Pek sık karşılaşılan bir problem değildir belki.Geçen yaz bir arkadaşın açık hava filtresini deneme amaçlı benim araca taktık.Tabi ses filan çok güzel.pahalı bir filtreydi.yalnız bikaç gaza basmadan sonra araçtan benzin kokusu geldi.depodaki benzin bir anda boşaldı.arabaın altı hep benzin oldu.çok korktuk.sonradan bakınca gördük ki deponun altındaki benzin pompasından çıkan ve bir sonraki serum hortuma bağlanan benzin soketi çıkmış oradan benzin attı.bu tip şeylere dikkat etmek lazım.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
lpg ile performans hava filtreleri pek verimli olmuyor yakıtı artırıyor ve lpgnin bi anlamı kalmıyor . takan 1 aya kalmaz söküyor.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadasım lpg sistemi pek fazla havayı sevmez. sen bu donanıma sahip bi araca spor filtre uygularsan aracın daha fazla yakıt hava karışımı yapmaya başlar ve yakıt tüketimin artar. yaşadığın problemin şanzımanla hiç bir alakası yok bundan eminim. pek uygun bir örnek değil ama bende bi zamanlar lpg li doğan vardı aynı sorunları yaşatıyordu bi de 100-140 km hızda boşa at bakalım arabayı, devir düşücekmi? ben o zaman bu sorunu çozebilecek yada sorunun ne olduğunu anlayabilecek bi usta bulamamıştım. seninkide sallamış şanzıman diye
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Celalll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
Hocam 140'la giderken boşa at demişsiniz de; araba stop ederse ne olucak? Bana pek iyi bir fikir gibi gelmedi.
|
|
2005 Model 307 1.6XT PREMİUM AT. BRC MY11 LPG KİT
|
|
![]() |
|
heroestr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
benimde aklıma yatmadı bu yahu :S
|
|
http://www.bizde.com/automix-cosmos-oto-koltuk-kilifi-seti-bej-widq1616188 - Automix Cosmos Oto Koltuk Kılıfı Seti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |