![]() |
|
ABS yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 22:36 |
arkadaşlar 106 ların GTI ve qick bazı modelleri haricinde fren sorunu hep vardır.önceki aracımda abs vardı bu aracımda yok xr modeli frene bastığımda kendimi guvende hissetmiyorum:acaba çıkma GTI abs beyni aracıma olurmu? sonradan yaptırmak mantıklımı? fikirlerinizi bekliyorum efeyede yazıcam şimdi..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu bilen yaaa ayda yılda bir şey soruyoruz
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bunu ancak simdiye kadar yaptirmis olan varsa bilebilir. Kaldi ki ABS yi yeniden dosemeye kalkmak cokta kolay bir islem olmasa gerek. Pek yardimci olamayacagim kusura bakmayin.
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Olmaz diye bişey yoktur. Ama maliyet acısından yüksek rakamlara mal olacağından, arabanızı satıp abs li bi arac almak mantıklı olacaktır.
Hem güvenlik(fren) hemde maddi olarak. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce formda duymustum bi arkadaş yaptırcaktı ama maliyeti o arabayı satıp abs donanımlı almasından daha pahalıya geliyordu ve en önemlisi orjinali kadar sağlıklı olmuyormus
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307 ye espli abs takılırmı merak ediyorum maliyeti ne olur abs aracımda mevcut faka espli olan varmı 307 ye göre bilgiyi nasıl alabilirim
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
olmaaz. araba parası isterler olsa da.
çünkü fren tertibatı yanında abs ler için sensör okucuyu yani sanırım mıknatıs gibi bir tertibat sistemi var ve o algılama yapıyor dönüşlerde orantısızlık olduğunu. sat abs li modelini al een basiti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |