Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Zenon tip beyaz ampül..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Zenon tip beyaz ampül..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Zenon tip beyaz ampül..
    Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 19:24

2003 model 206 aracım var. Çevredeki arabaların zenon farlarına özeniyorum. Arabama beyaz ışık veren ampüllerden taksam herhangi bir sıkıntı doğururmu? (Karşı tarafın görünüşüne engel teşkil etmesi,  arıza ışığı yakması vs..) Bu konuda önereceğiniz marka yada model var mı nelere dikkat etmeliyim konuya biraz yabancıyım yardımcı olursanız sevinirm.

Bir de bu ürün nasıl alınır mı?

Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
MagicPerformance Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MagicPerformance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 20:31
sadece ampülden sıkıntı olmaz, angel takacaksan mercekli olanlarından almalısın
Yukarı Dön
murat deniz Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
24 - Temmuz - 1981

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı murat deniz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:18
arkadaşlar  bende tam bu konuyu açmayı düşünüyordum, sanırım ekinoks arkadaşla aynı şeyi soruyoruz. osram'ın beyaz ışık veren ampulleri var çifti 50 TL. deneyn arkadaşlar var mı? sizce orjinal sarı ışık veren ampulleri bunlarla değiştirmelimiyim?
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:25
ben de zamanında xenon farlara özeniyordum. bir çok beyaz ışık veren ampül denedim. xenon gibi beyaz ışık almanız mümkün olmuyor maalesef. sarıya kayan bir renk veriyor. 50 tl çokmuş zaten dostum montaj dahil 140 TL ye xenon takılıyor. benim farlarımda xenon sislerimde beyaz ampul takılı ikisini bir arada açınca çok komik duruyor açıkçası. ben tavsiye etmem, beyaz ışık istiyorsanız xenon taktırın, karşı tarafın gözlerini rahatsız etme konusuna gelince xenonla beraber mercekli fara geçin, bu masraflı olacaktır. ya da far ayarınızı yaptırın derim kimsenin gözüne vurmasın. umarım yardımcı olmuşumdur.
Yukarı Dön
aspirinxlarge Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:27
Osram ' ın beyaz ışık veren ampülü almayın,  ben aldım normal sarılar ile hiç bir farkı yok diyebilirim.  Bazı ampullerin beyaz olanları kaliteli oluyor ama çok az sayıda marka var. Birde 100 w takmak daha fazla ışık mı demek ?  Araç 55 w kullanıyor 100 takınca sorun  olurmu  ?   bu arada bunlarla uğraşma xenon al diyen arkadaşlar şimdiden söyleyelim o kadar paramız olsa bu forum da zaten vakit geçirmeyiz en uygun en az maliyet vs. için burdayız.  Xenon tavsiyelerini geçici bir süre bu konu için kapatalım lütfen : ) 
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
Yukarı Dön
Night Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Night Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:33
osramın beyaz ampullerini kullanıyorum beyazlık bence iyi ama aydınlatma açısından düşük daha doğrusu sarılardan farkı yok belki daha az aydınlatıyor olabilir sadece zifiri karanlık yerlerde daha hoş görünüm sağlar
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:38
Yukarı Dön
Night Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Night Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 22:51
ampul tipleri doğrudur
fakat markası farklı olsada o park ampullerindende kullanıyorum çok az hatta noktasal bi ışığı var sadece parklar açıkken hoş bi görünüm almak amacıyla kullanabilirsiniz ama ona bile değebilir
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 23:01
hb.com daki örnek resimlere pek aldanma çok abartılı reklam için bu tip reismler koyuyolar dikakt edersen sadece 1 kişi yorum atmış oda şans bala ,   :)   bu kadar fark edeceğini sanmıyorum.  fiyat larak 30 tl uygun al bi dene fotosunu çek istersen 5000 k iyi bir değer. 
Yukarı Dön
kaan__ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
02 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kaan__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 23:20
boşverin beyaz ampülleri xenon tadı vermez bi dönem beyaz ampül kullanmıştım 1 ay kadar sonra deneme amaçlı aracın 1 bir farına xenon taktım diğerinde beyaz ampül kaldı o farkı görünce diğer farıda xenona çevirdim...cokda güzel oldu
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp
2009 308 sw 1.6hdi 110hp
2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mart 2012 Saat 23:51

zenon işi masraflı oluyor bir de farlar mercekli değil o nedenle şimdilik alternatif beyaz ampül olayı daha sıcak geliyor bana.

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 00:10
Orjinalini yazan: aspirinxlarge aspirinxlarge Yazdı:

Osram ' ın beyaz ışık veren ampülü almayın,  ben aldım normal sarılar ile hiç bir farkı yok diyebilirim.  Bazı ampullerin beyaz olanları kaliteli oluyor ama çok az sayıda marka var. Birde 100 w takmak daha fazla ışık mı demek ?  Araç 55 w kullanıyor 100 takınca sorun  olurmu  ?   bu arada bunlarla uğraşma xenon al diyen arkadaşlar şimdiden söyleyelim o kadar paramız olsa bu forum da zaten vakit geçirmeyiz en uygun en az maliyet vs. için burdayız.  Xenon tavsiyelerini geçici bir süre bu konu için kapatalım lütfen : ) 

dostum bir laf vardır bilir misin? ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler. ben arkadasa yardımcı olmak istiyorum. o ampule verecek 50TL sonra begenmeyecek sarı ampule geri dönecek belki, yazık gunah değil mi o paraya? burda yazdıgım xenon en ucuz olanıdır cylone markadır, ben de forumlarda sora sora araştırdım buldum. xenonda 600TL ye de satılan takımlar var o kadar param olsa bende bu forumlarda gezmezdim zamanında ;)
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 09:16
Dostum bu tur ampullerdeki ışık oranı iyi degil.Far ısıgında mavi sarı beyaz bu üç renginde ısıgını gorursun.Kullanırsan normal halojen ampül kullan yada orjinal xenon kit.Zaten yagmurlu havalarda yolu goremezsın bu ampülü takarsan.
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
YUNNES37 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı YUNNES37 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 11:24
Yukarı Dön
Cmoss06 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Cmoss06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2012 Saat 11:26
Sis farlarında gündüz farı olarak on numara olur ama ışık konusunda fara uygulanmaz bence
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc
('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 Saat 22:49
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

dostum bir laf vardır bilir misin? ucuz mal alacak kadar zengin değilim derler. ben arkadasa yardımcı olmak istiyorum. o ampule verecek 50TL sonra begenmeyecek sarı ampule geri dönecek belki, yazık gunah değil mi o paraya? burda yazdıgım xenon en ucuz olanıdır cylone markadır, ben de forumlarda sora sora araştırdım buldum. xenonda 600TL ye de satılan takımlar var o kadar param olsa bende bu forumlarda gezmezdim zamanında ;)

Bende al demedim zaten.  önceden kullandığım için tecrübemi anlattım. Mesajı yanlış anlamışsın ? farkındaysan orda soru da var   "100w olayı "

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mart 2012 Saat 23:36

Bende al demedim zaten.  önceden kullandığım için tecrübemi anlattım. Mesajı yanlış anlamışsın ? farkındaysan orda soru da var   "100w olayı "

''bu arada bunlarla uğraşma xenon al diyen arkadaşlar şimdiden söyleyelim o kadar paramız olsa bu forum da zaten vakit geçirmeyiz en uygun en az maliyet vs. için burdayız.'' bu cümlen için yazdım o cevabı dostum ;)

Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
23 - Ocak - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı aspirinxlarge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 00:05

''bu arada bunlarla uğraşma xenon al diyen arkadaşlar şimdiden söyleyelim o kadar paramız olsa bu forum da zaten vakit geçirmeyiz en uygun en az maliyet vs. için burdayız.'' bu cümlen için yazdım o cevabı dostum ;)

:) bende ışıkla alakalı bi konu açmıtım diyorum ki beyaz ambul alıcam arkadaşalr xenon al diyo ama hepsi birden .  Bende onun için yazdım :)  xenon al diye sende böle mesaj yazınca ordan başaldı mevzuu neyse ii gec.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mart 2012 Saat 00:09

:) bende ışıkla alakalı bi konu açmıtım diyorum ki beyaz ambul alıcam arkadaşalr xenon al diyo ama hepsi birden .  Bende onun için yazdım :)  xenon al diye sende böle mesaj yazınca ordan başaldı mevzuu neyse ii gec.

:) peki tamamdır anlaşıldı o değil de keşke hepimiz istediklerimizi alabilsek ben zarzor xenon taktırdım şimdi de sisler de xenon olsa keske diyorum sonu yok :) iyi geceler
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mart 2012 Saat 12:04
tamam arkadaşlar teşekkür ederim vazgeçtim zaten :D anladığım kadarıyla beyaz ampüller çok değişiklik yaratmayacak. Zenon işi de bizi aşar o nedenle şuanlık bu projeyi askıya alıyorum. İlginize teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 101 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 6386 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 293 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 496 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 2615 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 4738 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 283 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 367 0 Ayan
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 4578 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4769 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40368 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 757 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 19297 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6169 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 702 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 1028 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13717 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 4 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 6 0 tunakrf
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
GRKN35 1
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
407aziz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English