![]() |
|
Otomatik vites yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2012 Saat 15:49 |
Degerli arkadaslar bir konuda yardiminizi rica ediyorum 98 model otomatik vites 1.6 motor 106 model aracimiz var arac 112 bin km de bildigim kadariyla daha once sanziman yagi degismemis ben aracin sanziman yagini degistirmek istiyorum fakat hangi yagi koymaliyim bilmiyorum ve kac lt alayim degistirirken neye dikkat etmeliyim tamirci arkadasin dukkaninda yapilacak fakat kendisi pejocu diil bana ayrintili bilgi verebiliseniz cok sevinirim tesekkur ederim bu arada arac lpgli normalda nekadar yakmali yeni taktirdimda 32 lt lik atiker safe fast tesekkurler saygilarimla
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yağ hakkında bilgim yok ama sakin kullanımda lpg de 32.5 kuruş yakar.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
neon44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Arkadaslar hicmi bilgisi olan yok
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Arkadaşım sen servise götürsene aracı burada sana anlatılanlarımı uygulayacaksın ! Sorduğun soru teknik bir soru, sohbet edilecek bir konu yardımcı olunacak bir konu değil kanaatimce. Aracının kıymetini biliyorsan doğru servise. |
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |