![]() |
|
Modifiye hakkında yardim ! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cybermaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2012 Saat 01:16 |
arkadaslar bugun ses sistemelri için konu açmiştim bir arkadas makul bir şey önerdi
Ben modifiyenin M sinden dahi anlamam.Ses sistemi abart egsoz araci yere bastirma ön arka tamponalrin degişimi sanırım bodykit deniliyor sizlerden şu konularda yardim istiyorum fikir istiyorum hatta istanbul celiktepe tarafindayim beni bu cevreelrde yönlendirebileceginiz yerlerde olursa sevinirim. 1. bangır bangır 10 km öteden duyulcak bir tesisat istemiyorum Ancak yinede biraz ses getirsin istiyorum en azindan 2 km öteden duyulsun :) 2 Abarth egsoz taktirmak istiyorum ancak oda boru gibi butun heryeri inletsin istemiyorum tok bir ses ne cok nede cok az cikmasin orta ayarda bir ses istiyorum 3 Araba cok havada duruyo en azindan biraz bastirmak istiyorum biraz önce arastirdim az bucuk ama anlamadim kimi bakla kestirceksin demiş kimi spor yay kullan demiş Şimdi bu spor yay nedir bakla nedir yani nedir derken bir anda araba yere sifir olsun istemiorum az olur cok olur orta halli yani yarı orjinal yarı modifiye gibi olsun istiyorum araci :) 4 bodykıt yani ön arka değişik tamponlu araclar var bende dusunuyorum bu tarzda bişiler ama bunlari yapan yer yada hali hazirda benim sececegim bi bodykit vs bulamadim yurtdişinda buldum :) onlarda 1000-2000 euro dan baslio o kadar da abartamam aracim 2005 206 xt biraz şekilli bişi olsun istiyorum aracimi o kadar bana yardimlarinizi esirgemeyin cevermde bu ,işlerle ugrasan kimseler yok bi fikir alamiyorum ancak yolda guzel bi modifiyeli bi araba görursem cevirip soruyorum ama her sordugum abi arabayi böle aldim bilmiyorum nereye yaptirmiş cevabini veriyorlar. Umarım derdimi anlatabilmişimdir...çok da aşiri derecede maliyetler olsun istemiyorum fikirleirnizi tavsiyelerinizi bekliyorum hatta bu forumda bu işle ugrasan arkadaslar avrsa direk onalrlada irtibata gecebilirim.şimdiden herkese teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam merhaba,
yavaş yavaş istediğiniz gibi yaparsınız. Acele edip pişman olmayın. 1- mevcut ses sisteminizi belirtirsen,iz ona göre yardımcı olalım. Verdiğiniz linkteki ürünler çok güzel. Sizi baya ihya eder ama almak istediğiniz ses nasıl olmalı ne tür müzikler dinliyorsunuz? Ben 2000tl harcadım ses sistemine ama yeri göğü inletmek için değil sesi 1-62ye kdar ne kademe açarsanız açın çok net ve berrak bir ses alıyorsunuz. 320kbps aac veya wav oynattığımda nerdeyse canlı gibi oluyor ses. Gümbür gümbür bass olsun diyorsanız da linkteki ürünlerin fiyatı cidden çok uygun. Ben o kadar paraya sadece anfi aldım. 2-silencer lı abartlar var onlar sizi ihya edecektir. Ben hiç kullanmadım. Dizel araçlara bu tarz uygulamalar olmuyor ![]() 3-bulunduğunuz yer neresi ? yollar nasıl? 3.5 olanları netten araştırın. eğer yine yüksekse 5cm lik yay kullanın. 4-body kit işine girmeyin derim ama sizin aracınız tabi ne isterseniz yapabilirsiniz. Gti tampon ve çok istenirse maşpiyel takılabilir. Zaten aracı yay ile indiriğinizde sadce gti tampon ile çok tatlı olacaktır araba. size önerim, Aracınızın rengi koyu ise önlere audi ledli siyah taban farlardan almanız. Bu far 206lara resmen evrim geçirtiyor. Arka stoplarıda neon ledli alırsanız tadıdan yenmez olur. camlara açık ton film ve RC spoyler öbür yapılacaklar arasında olmalı. Lastik ve jant ebatlarınız bilmiyorum ama 5cm yay kullanacaksanız ve oldumu olsun diyorsanız da 16" yine gti jantları var onları çok rahat tercihj edebilirsiniz. Ariane orjinal bulursanız 16" onlarda çok hoş durabilir. |
|
![]() |
|
cybermaniac ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2012 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
![]() ![]() ![]() ![]() |
mevcuttaki ses sistemim aracin orjinal typ ve hoparlorleri :)bu ses sistemi icin yukardaki için bunu orjanel teybimle kullanabilirmiym ? linteki diger paketleri inceledinmi bilmiyorum 700 tl civarindaki paketler de vardi teypli vs benim teybim orjinal deiştirmeme gerek varmidir ki ? spor yay kullanip araci bastirtiktan sonra bodykit benimde işime gelmez biraz daha arastirmalar yaptim rc spoyler nasil bişi bilmiorum bakicam :) 5 cm lik yay cokmu basar ? jant lastik ebatlarimi ögrenip bilgi vericem.far lari araştiryorum ama öncelik istedigim ses abart düşürmek :D farlarida arastryrm ama kararsizlik kötubişi :)
Düzenleyen cybermaniac - 06 Mart 2012 Saat 09:47 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
Bu arada çok teşekkür ederim ilgin için
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
ses sistemi icin 2takım compenant 1bas 1amfi 1de ındash teyp pıoneer tavsıye ederım..
206 ya onlere yay alıcaksınız arkalar torsiyon dıye gecıyo zannedersem manuel ındırıyosn 3,5 cm eıbach spor yay ve 206 RC jantlarını tavsıye ederım 17" .. arkadasın dedıgı gıbı yenı cıkan angel turu farları var 206 ın onları takman gerek araca kesın.. xenonlar takarsın ve sıs farları da olsun aracta.. bence body kıt e gerek yok, sadece ön tamponu GTI tamponu takabılırsın.. modif gıdıyo bu peugeotlara arkadas ne yaparsan yıyıyo arac.. iyi gunler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
önceki mesajda da belirttiğim gibi ne tür müzik dinliyorsunuz bass mi mid mi tiz mi seversiniz bunlar önemli.
Bu paketi alsanız bile orjinal teybi kullanacaksanız teybin çıkışına takılan dönüştürücüden kullanmanız gerekecek. Benim tavsiyem bütcenize uygun daha yüksek çıkışı ve mümkünse RCA çıkışları olan teyp almanız. Kenidm pioneer deh-9350 kullanıyorum. Çok memnunum. ön arka ve sub rca çıkışları var onlarla anfiyi kullanıyorum normal çıkışları ile de ek besleme yapıyorum. Ben orjinal ses istediğim için. Infinity komponent takımları aldım öne ve arkaya. Ses inanılmaz oldu. Ayrıca arka da mdf pandizot üzerinde 2 adet oval pioneer hop. var onları teypten besliyorum. Bass olarak Linkteki JBL GT5-12 kullanıyorum ama çok memnun olduğumu söyleyemem. İstediğim tonda bass vurmuyor. Anfi ise xetec xi-172.5 5 kanal 4+1 şeklinde 4ohm da 4*90w +1*300w rms veriyor. Bunun yanı sıra alt yapı dediğimiz, kablo kiti ve sigorta da çok önemli unsurlar. Ses sistemi yaparken ucuza kaçmak iyi olmuyor bunuda başlamadan söyleyim ![]() Benim sistemime yakın çok sistem yaptırdık arkadaşlara çok memnunlar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
@scherzo aracim gri renkte 206 resimlerini cekebilirsem cekip koyucam ona öre dahah ii olucak sanırım.bu arada bahsettigin ses sitemleri ne kadar maliyet cikartir? :))) ben sen kadar gumbur gumbur olamam :)))
@hsnsnl yaylari inceledim farlarada bakiorum o yaylar sadece önemi takiliyor ?arkasi icinde kestirmekmi gerekio yani ?ilerde yukseltmek eski halkine cevirmek istesem kesidkten sonra sorun cikarirmi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
@schezero mid bas vs vs demişssin pek anlamadim :) makximum 500-1000 ytl arasi birşey dusnuyorum ses sistemi için fikirlerini bekliorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
yukardaki linkteki paket sisteme ek olarak arti 2 kolon pandizot koydursam olmazmi ki ? ayrica o kabin bagaji kaplar :D pandizota olmazmi o bass?
|
|
![]() |
|
Bugün çekebilirsem fotolarını atarım benim sistemin,
Bende ki sistemin maaliyeti, Pioneer deh9350 teyp - 370tl Kumanda kolu çevirici - 100tl Ön mid takımı 225tl infinity ref 6530cs arka mid takımı 205tl infinity ref 5030cs arka mdf pandizot 100tl pandizot oval hop. 150tl pioneer 6973 Kablo kiti 8awg 100tl hama Anfi 400tl Xetec xi172.5 Bass 180tl JBL GT5-12 abur cubur v.s 100tl işçilik bedava ben yaptım ![]() Size önerim; İki takım jgb gto6508c almanız. arkaya oval koydurmak yerine mid takım koyun. bir mono birde stereo 4 kanal anfi alın. çok tatlı bir sistem olur. mono anfiyede güzel bir bass alırsınız olur biter. Bu sistemler işinizi fazlası ile görür ama dediğim gibi istek ve beklentiler çok önemli. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
senin sistemin iyi oldugu gibi maliyetide yuksek bana göre :) senin dedigin sanırım asagidaki gibi?
1-XETEC V200.4 4 KANAL AMFİ 2-JBL GTO 6508C 16CM COMPONENT TAKIMI (2 takım) 3-JBL GT5-12 KABİNLİ 30CM 1100 WATT SUBWOOFER bu uygunmudur orjinal teyp ile sorun yasatirmi yasatırsa nasil bir teyp önerirsin? |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
206 larda arkadalarında heleyzın yayları yok bunun yerıne torsıyon dedıklerı bısı var ıstedıgın gıbı arka tarafı ayarlıya bılıyosn (pek bılgım yok bu konuda ama)
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-2012-ye-ozel-kampanya-72279966/detay bence en uygun ve orta bir ses icin bunlar yeterlı fıyatı ucuk kaçık degil düzüyorken 2 bin tl duzen satıyorken 500 tl veriyor seti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cybermaniac
@ceycey o anfi ve kolonlar iyimidir ? hani diğer pakette sonucta jbl var ? jbl daha saglam sonucta yani 250 milyon veirp 3 ay sonrada yeniden ugrasmaktansa saglam marka terch edip temiz ses ile adim atmak daha dogru degilmi?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |