![]() |
|
307 mazot filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2012 Saat 20:14 |
YARIN tüm filtrelerimi değiştireceğim. özellikle mazot filtresi için hangi markayı önerirsiniz. çoğu marka yan sanayi bildiğim kadarıyla. bunların bir farkı var mı? işçilik filtrelerde ne kadar etkilidir?
Düzenleyen göktuğ - 05 Mart 2012 Saat 20:14 |
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabiki BOSH |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
valeo nasıldır? |
|
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Oda iyi tavsiye ederim fiyat farkı fazla yoksa al zaten orjinal lisans marka
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
piyasa cogunluk olan fram diye marka var tavsiye etmem ama bosh zaten orjinal üzerindeki parça
|
|
206 XT HDI Siyah
|
![]() |
|
yanılmıyorsam usta "ru" ya da "r" ile başlayan bir marka var dedi fiyatı 60 dedi iyiyimiş. nedir ne değildir acaba? |
|
|
|
![]() |
|
bir de arkadaşlar mazot filtresi, polen filtresi, yağ filtresi, hava filtresi değişimleri ve castrol edge 5-40 yağ doldurma işçilik dahil ne yapar sizce en az ve en çok ne vermeliyim?
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yan sanayi ile orjinalin arasinda tabii ki fark vardir. Orjinalinden bosch marka bile ciksa (hangi marka ciktigini bilmiyorum), piyasadan gidip bosch marka adi altinda alacaginiz bir mazot filtresi ile bu orjinal bosch marka filtre arasinda fark vardir ve sizin bosch kutusunda alacaginiz filtreye orjinal denemez.Tavsiyem Peugeot amblemli orjinal mazot filtresi kullanmaniz.
Düzenleyen koliva - 05 Mart 2012 Saat 20:58 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Para kazandırmayalım şu fransızlara.Fil filtre kullanıyorum ben çok da memnunum hava,yağ ve polen filtrelerinde.
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba
Belki yeri degil ama. Bende gecen gun bakim yaptirdim hava yakit polen filtreleri degisti . Yag olarak total 10 40 koyuldu fakat bakimdan once olmayan seyler oldu aracta. Sanki 2000 devir civarina gelince bir bogulma sesi aliyorum. Nedir bilemedim firsatim olupta ustaya gidemedim ama nedir sizce |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Filtre grubunda sadece peugeot orjinal ambalajlı filtreleri kullanın fil bosch yada fram gibi markalar yan sanayidir,yan sanayi filtre yüzünden özellikle yakıt filtresi sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuştur,
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
yarin bi sorucam ustaya bu bogulma isini tesekkurler
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |