![]() |
|
abarth egzoz söktürmek. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2012 Saat 11:43 |
abarth Egzoz sistemini bilmiyorum ama sadece ucundaki aparat değil sanırım. motora kadar giden bir süreç var. Söktürmek istiyorum ama ne kadara mal olur ? ayrıca tam olarak neyi söküyolar yerine birşey takmak gerekiyormu ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
dediginiz gibi komple olanıda var sadece son susturucu olanıda var...sizden önceki sahibi eger duz boru gibi seyler yapmıssa biraz tuzluya mal olur.bide katalizoru iptal ettiyse daha cok masraf cıkar...yinede siz bi egzozcuyla gorusun genelde son susturucuyu degiştiriyorlar...son susturucuysa pek masraflı tutacagını sanmıyorum ama fiyat verip yanılmak istemem... |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Git çıkma egzozt al ben dün 206 ımm için orjinal egzozt aldım 70 TL ' ye ses % 98 kesildi. şu an gram egzoz sesi almıyorum. Aracı bağlatmadan nihayet değiştirebildim. Masrafını söylüyorum 70 80 tl kendisi taktırmayada 20 30 tl verirsin. sesi keserler. O eksik bu eksik diyen ustalara aldırma sadece fazla para koparmak için onu söylüyolar.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkmacılar olmasa sıfır almaya kalk 200 tl den başlıyo allahtan cıkmacılar var ama katalizoru iptal ettiyse o pahalı o olmadan muayeneden bile gecemiyon
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
egzozsu normal takan arkadaslar yakıt ne alemde cok fark ediyor mu... ?
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
valla 60 70 lira ise süper katalizörden sökülmemiş. hazır ankaradayken yarın gündüzden halletsem. Varmı Ankarada yol gösterecek arkadas
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
internetten baktım ama 80 90 lira civarı egzozlar. nerden nereye kadar sökülecek neler takılacak. Ayrıntısını bilen arkadaşlar rica etsem anlatabilirmi ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam son susturucu alıcaksın heralde.120-130 tl civarı son susturucular.2 yıl garanti şartı ara.Türk malı çok güzel son susturucular var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
son susturucu takmak ile direkt egzoz değiştirmenin farkı ne. Benim araç epey yakıyor egzoza bagladım nedenini.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
iki ana parça var diyelim biri aracın arkasından gözüken yani tombul olan son susturucu ( zaten adı üzerinde ) bide vites kutusu altlarında olan katalizör yani içinde taş olan delikli alet. :) asıl işi katalizör yapıyor. senin motorundan çıkan yanmamış yakıtı hem geri çağırıyor hemde filitre ederek dıarı atıyor. egzoz dediğin olan 70 - 100 TL katalizör kalitesine göre değişiyor ortalama 400 tl civarında.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |