![]() |
|
Atiker ikaz ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2012 Saat 11:30 |
Arkadaşlar dün uzun yola gittim Bursadan Ankaraya. baya gittikten sonra bi baktım ikaz ısığı yanıp sönüyor. Az bekledim kenarda sonra ısık sabit yandı yani gaza geçti. Devam ederken dik rampalarda araç titriyor tuhaf bi ses boğulma sesi gibi ardından araç tekrar benzine geçiyo. eskişehirden sonra pek dik rampa olmadıgı için bu sıkıntıyı yaşamadım. ankaranın dik rampalarında tekrar bu sıkıntı baş gösterdi. Sİzce sorun nedir ? Bu arada Aracta gaz vardı o konuda sıkıntı yok yeni almıştım. bugün Ankarada ustaya gösterecem ama fikrinizi almak istedim. Sıkıntı nedir sizce ? Ayrıca ben Mamak Şahintepedeyim. Bildiginiz atiker servisi varmıdır yakınlarda ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
suyla alakalı sanırım.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dik rampada araca fazla yükleniyorsanız otomatik olarak tüpten benzine geçer.Sonra yine otomatik olarak tüpe geçer düzlüğe çıkınca bi normal bir durum.Titreme olayı ise aracın lpg filtreleri ile ilgili olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |