|
İkinci viteste devir dusuyor!!! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mbuyukavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 21:45 |
Merhabalar bi arkadasimin aracinda soyle bir sorun var.
Aracla giderken ikinci vitese takinca arabayi bir gaz yemiyor ve devir dusuyor stop etmeye yaklasiyor ama sonradan duzeliyor ve bunu sadece ikinci viteste yapiyor. Neden olabilir acaba bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslardan yardim istiyorum. Arac 1,4 quicksilver 106 |
|
yeni pug cu :))
|
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun sanırım tam olarak şöyle ;
"arac 2.000 - 3.000 devir aralığında ateşlemeyi kesiyor tıkanıyor araba ve gaza basılı tutunca araç patlama yaparak normale dönüyor." eğer bu şekilde ise hava emiş sensörü olabilir... rolanti sensöründe sıkıntı yoksa ikinci bir ihtimal ateşleme rölesi vardır ondan yapabilir.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesin bu araç lpg lidir :) ?
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
mbuyukavci
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2012 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mbuyukavci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Evet lpg li arac. Ya nasil tekliyor anlatamam benzini biten araba gibi vuruntu yapiyor. Tup taktirdiktan sora oldu dedi arkadasim
|
|
yeni pug cu :))
|
|
okan4037
2. Vites 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
atikerde tüp vardır muhtemelen kırmızı enjektörlü :) soğukken yapabilir tüp regülatörü ısınmıyor falan filan beyinle sistemle alakalı ya toptan bi dğeişikliğe gidersiniz yada benzinde kullanırsınız ben benzinde kullanıyorum o şekşilde aşabildim
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
herzaman söylemişimsir tüpü takmak önemli değil ustasına taktırmak bizim puglar tüpü pek sevmez ama sağlam bir usta bulursanız benzinli gibi sorunsuz kullanırsınız aracın boğaz kelebeğini söktürüp temizletin ve iyi bir ustaya tüpü ayarlatın
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |