![]() |
|
Bugün E5 ' de kapışan Kırmızı Peugeot kimin ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2012 Saat 21:45 |
Aracın sadece peugeot marka olduğunu gördüm model vs. seçemedim bile :) Sanırım 306 idi.
Düzenleyen aspirinxlarge - 04 Mart 2012 Saat 21:50 |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok zor bi soru :)))
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
![]() ![]() ![]() ![]() |
Metrobüs duraktaydım, bi ses geldi sonra bi kırmızılık geçti yoldan , bildiğin roket yaa :)
|
|
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Kedidir o kedi :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Aslandır o aslan :))))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
bencede kedidir o :))
Düzenleyen mucahidyasar34 - 05 Mart 2012 Saat 09:44 |
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
o bir kuş hayır hayır o bir uçak o bir pug geçen albea marka bi araç içinde 2 kişi var bira içiyorlar bbbende eve doğru yola koyulmuşum yol yokuş yukarı araçların çıkış hakkı zorlasan 90 km sollamaya geçtim hızım 70 lerde baktım eleman asılıyor gaza yol vermeyecek bende hafif bi asıldım önce elektronik low off sesi sonra juuuvv hızıma aktım 110 puglar motor konusunda gerçekten hakkını veriyor yol tutuşu derseniz o süratle yokuş yukarı giderken virajlarda ayağımı gazdan çekmedim en ufak sarsma kıç atma olmadı puga kafa tutarken bence 2 kere düşünsünler
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Ali abi buna benzer bir olayı pazar günü bende yaşadım,hafif yokuş yukarı mini cooper öncesinde biraz hareket yaptı sağıma geçti soluma geçti kendini denemek istedi herhalde ,hızlandık beraber yol boştu yokuş yukarı kesildi arabası plakayı okuttum belkide okuyamamıştır bile :) dediğin gibi puga kafa tutmadan önce bir düşünün :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
kafa tutanların sonu hep hüsran oluyo yazık bunlarada aramızamı alsak ne yapsak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Yokuş yukarı bende çok fark atıyorum, malum yokuş olan bi cadde üzerinde oturuyorum. Bazen geç saatte yol boş oluyor yokuşun ortasına kadar patiyle gidiyorum. sonrasını anlatmama gerek yok ztn. : )))))
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |