![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2012 Saat 10:31 |
ARACIN ORJİNAL TEYBİNİ TAKACAĞIM İÇİN SATIYORUM. TEMİZ 1 HAFTALIK CİHAZ KUTUSU VS. EKSİKSİZ YOLLANACAKTIR. ALANA HAYIRLI OLSUN MODELİ PİONEER DEH-140UB..
İSTEDİĞİM FİYAT 150 TL KREDİ KARTI İLE ALMAK İSTERSENİZ ALABİLİRSİNİZ.. ![]() Düzenleyen C@GL@R - 03 Mart 2012 Saat 10:32 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
büyük harf kullanmayınız.. hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() |
hayırlı satışlar
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() |
teşekkürler..
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() |
çağlar kardeşim enson fiyatı ne olur bu cihazın. e-mailde atabilirsin bana burakgungor35@hotmail.com
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() |
pioneer iyidir, arabanın direksiyonunun yanındaki radyo kanalı değiştirme ve ses açma kapatma kolu bu teyple uyumlu çalışıyor mu yoksa iptal mi oluyor o kol bilgi verebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() |
ben söyleyim iptal oluyor ama 60-90 tl lik aparatlarla aktif edebiliyorsun , direksiyon kumandası al daha ucuza geliyor :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() |
Ürün duruyor mu ?
|
|
A3
|
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() |
getle alabileceğimiz bi ilan varmıdır..pm atarmısın kardeşim..bide en son fiyatını sölersen iyi olur..
|
|
![]() |
|
![]() |
arkadaşlar ürünü sattım orjinal kaset çaları taktım koldan kumandaayı kullanmak için pionerr de olmuyordue belki olur ama ugraşmadım en iyisi orjinali
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |