![]() |
|
Arkadan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 20:14 |
Oncelikle iyi aksamlar bununla ilgili bi kac konu vardi inceledim ama cozum bulamadim
Derdime tum gun ugrastim cildircam resmen arkadan bagajdan bi ses geliyor bulamadim gitti karsiligi bantladim kesmedi stepneyi cikartim tum demirlere hortum kapladim olmadi stepne degil ama tik oynamiyor yerinden bagaj kapagi bakaliini acip icinde ne varsa yapistirdim sungerle olmadi karsiligi 3 ay once almistim bozulmasi imkansiz herhalde bunlari ypmadan once goserken bagaji kendime dogru cekince ses gidiyor gibiydi karsiligi asagi aon ayarina aldim olmadi allah askina yapmadigim ne kaldi arabami cok sewiyorum ama su an yansa umrumda degil o derece karsilik degilde kilt yparmi bu sesi cunku asagi cekince azalmisti ilk etapta zaten karsilik son ayarinda su an ama hala var bilmiorum psikolojikmi ama tasli yola girdim Geri geri giderken daha fazla geliyor ses allah askina ben arabayi yakmadan bi yardim |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
TunaKarahan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TunaKarahan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Banada bazen oluyor.Bagajdan bi tıkırdılar geliyor ama çözemedim
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
:) sıkma canını yaw ne gibi sesler geliyo tıkırtımı ne ?
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende de aynı sorun vardı hemen yöntemini anlatayım,
1. Bagaj kilidinin geçtiği halka gevşeme yada açılıp kapanmaktan ayarı kaçıyor. ilk once onu hizalayıp sıkıştırın düzelmez ise, 2.adım bagaj kapagının içeri yuzune bakankı plastık kaplama. ılk once plastık kaplamaya çıkartın bazıları tutamaç yerlerınden vıdalı bazıları degıl bendekı vidasız. hafıf bır torna vıda yardımıyla sokun.segmanları tornavida yardımıyla bıraz gecme yerlerını yukarı bakıcak sekılde kaldırınki kapagı yerıne oturtugunuzda kendını tam ceksın, 3.adım sökülen plastık kaplamanın silecek tarafına dusen kısmı bir sunger malzeme yada silecek lastıği sarın ve yapıştırın (ben öyle yaptım).bu araba giderken olusaçak sallantıda plastık kaplamanın içeriden cama vurarak tıkırtı yapmasını engelleyecek. ben bu uygulamaları yaptım ses kesıldı ama belli bır sureden sonra gene yapar. ara ara ayarlamak gerekıyor. bunlarda olmazda arka bagaj fitillerini değiştirmekten başka çare kalmaz =) ama buna gerek olacagını sanmıyorum, Düzenleyen werty - 04 Mart 2012 Saat 23:07 |
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |