![]() |
|
Kaput havalandirmasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Mart 2012 Saat 10:21 |
Selamlar. 206 aracın ön kaputun üzerindeki havalandirma izgarasi zarar vermeden nasıl sökülebilir..?
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Zarar vermeden sökmek imkansız gibi çünkü plastik perçimle tutturulmuş.İllaki sökmek için perçimleri kırmak lazım....
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet arkadaşim. percinlemişler bende inceledimde sökmenin bir yolunu ariyorum percinlerden ayırsam sonra nasıl takıcam onu düşünüyorum hala. Yeni bir kaput alıcamda acaba yeni alacak oldugum kaputta varmidir izgarasi..? eskisini sökmeye gerek kalmaz ozaman.
Düzenleyen xpyhre - 02 Mart 2012 Saat 11:17 |
|
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiç bişey olması silikonla tutturursun ya yeni bi kaput alacak kadar da umutsuz değil durum.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
Benim motor kaputu içeri göçtü inşaat işçileri tuğla düşürmüşler saolsunlar.. |
|
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
kaputun yanında vermiyorlar diye biliyorum kesiin bilen bir arkadaş vardır ama bence eskısını sökmeyi dene zararda verse saten kaputu ullanmayacaksın eyer saglam cıkarabılırsen silikonla yap hiç bir şey olmaz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |