![]() |
|
bilgi ekranı donma !!! acil yardım.!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cenk41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2012 Saat 12:18 |
aracımın orjinal teybini değiştirdim ancak bilgi ekranı kapı açılınca normal sağ veya sol kapı açık uyarısı veriyor ancak kapı kapanınca kayan yazı kapı kapandığında donuyor, saatte donuyor :S çok sıkıcı bişey insan deli oluyor, ne yapabilirim lütfen yardım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bunun çözümü var mı biğlmiyorum ama 3 satır ekran ile değiştirirseniz sorun kalmıyor.
Veyahut herhangi bir düğmesine basarsanız eski hailne dönüyor. |
|
![]() |
|
cenk41 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
3 satır ekran fiyatı nedir, ayrıca 2004 model x-line araca olurmu? tuşa basınca sadece tarih çıkıyor , saat yine donuk?
|
|
![]() |
|
araç 206 1.4 75 bg 2004 model
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
2002 model ve üstüne oluyor sitede satılık ilanlar arasında var ekran ordan bakabilirsiniz.
silecek kolunun modifikasyonu ile de yol bilgisayarınızdsa aktif olur daha güzel olur. |
|
![]() |
|
eywallah, yardım için çok teşekkürler .
|
|
![]() |
|
fiyat epey pahalı, sadece aparatla filan çözebilme şansımız yokmu, ayrıca teyip kontrol koluda çalışmıyor?
|
|
![]() |
|
aparatın o fonksiyonu var mı bilmiyorum ben dönüştürücü ile kulladım tek satır ekran ama değşiiklik olmadı.
Çözen varmış sorup öğrenmek lazım. Ekran aldığınız takdirde yol bilgisayarını da aktif edebilirsiniz. |
|
![]() |
|
hımm, yol bilgisayarı varmı benim modelde? ne gibi bilgiler içeriyor?
|
|
![]() |
|
Yol bilgisayarı var ama sistemden kapalı.
Öncelikli aracınıza alttaki linkteki olayı deneyin. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16691&KW=silecek+kolu&title=peugeot-206-yol-bilgisayar-com2000-tu-yapm Sonrasında 3 satır ekran alın ve herhangi bir pejo servisinden PP2000 aracılığı ile yol bilgisayarını aktif edebilirisiniz. cherno35 nickli arkadaşa ulaşarak kumanda kolunu teybinizde wired remote girişi varsa kullanabilir hale getirebiliyor. |
|
![]() |
|
yol bilgisayarı;
Mevcut yakıt ile gidilebilecek yol, Yol bilgisayarı sıfırlandığından beri alınan yol, Anlık yakıt tüetim oranı lt/100km sıfırlamadan bu yana tüketim oranı Sıfırlamadan bu yana ortalama hız |
|
![]() |
|
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler , çok makbule geçti. Havalar düzelince ilk pazar günümde bunları denicem :D
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gerek yok teybin bağlantıları yalnış yapılmış o yüzden sorun. Aynı sorun bende de vardı bağlantıları düzelttim düzeldi. Com2000 almanıza gerek yok. He tek satır değilde 3 satır kullanmak isterseniz o ayrı mesele.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
eywallah. saolasın, en basit şekilde nasıl halledebilirim ona bakıyodum. Bakalım usta usta gezicez artık.
|
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam set yapan birine gidebilirsin.
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
tesadüfen ÇÖZDÜĞÜM olayı paylaşıyorum :D
bende orjinal teybimi değiştirmiştim aynı sendeki gibi donuyordu ekran karteri kapatan koruma demirim kırılmıştı onu kaynattırırken akü kutup başlarını söktüler kaynak yapıldı geri takıldı kutup başları ve ekran da artık donma olmuyor :D yani akü kutup başlarını sök yarım saat bekle geri tak sorun düzeliyor ekran artık donmuyor :D
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
|
geçen pazar iş çıktı bu pazar işallah herşeyi deniycem çözücem bu işi :D:D yardımlara teşekkür
|
|
![]() |
|
burak206
![]() |
|
![]() |
|
burak206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2011 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
|
|
(BEYAZ)2003 MODEL 206 X-LİNE 1.4 HDİ pioner 1400watt bas,jbl mid takımı m.acoustic amfi, piooner teyp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |