![]() |
|
trafik sigortası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2012 Saat 23:48 |
arkadaşlar 1 ay önce park halindeyken arabamın sağ arka çamurluğuna vurup kaçtılar baya bir göçme var bu akşamda biri geri gelirken beni görmeyip çamurlugun devamını kapıyı çizdi ama sadece çizdi ezik göçük yok karsı tarafta da benim aracımın boyası var =) ben şimdi aracın kapı+geçen ay oluşan hasarı bu kazada olmuş gibi gösterip trafik sigortasından yararlanıp aracı yaptırabilirmiyim suçlu olan karsı taraf ve bunu kabul ediyor bu durumda fazladan düzeltilen hasarlar karsı tarafa fazladan bir yük bindirirmi ? yoksa karşı taraf için farkeden bişey olmaz mı hani 250 liralık hasarı bedavaya getirmek için milletin üstüne yük bindirmeyelim =)
|
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
karşı taraf zaten hatasını kabul ediyorsa ve sigortadan yaptıralım sigortam bozulsun diyorsa sadece karşılıklı iki tarafın vicdanlarına kalmış birşey :)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sonuçta karşı tarafın sigortası ödeyecekse yaptıra bilirsin size kalmış birşey
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Karsi tarafin sigortasi zaten bozulacak hic bisey olmaz bence yaptir elindeki tutanakla sigorta anlasmali bi servise git ama bisey soyleme bence bu onceden olmustu diye hic bisey olmaz yaptir gitsin
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
hasar miktarı ne kadar artarsa karşı taraf sigorta poliçesini yenilemeye gittiğinde primi o oranda yükselir. ama anlaşarak karşı tarafa bir miktar nakit verip helalaleşebilirisin.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
EBZK88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2012 Konum: ist/ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
bişey olamaz ben geçdimiz yaz sonu kaza yaptım karşı taraf suçluydu gene arabanın ön arka tamponlarında çiziklerden dolayı arada onlarıda boyattırdım nasıl olsa araba nın bir kısmı boyancaktı aradan onlarıda çıkarmış olduk karşı tarafa giren çıkan yok nasıl olsa sigorta ödeyecek :)
|
|
E
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
teşekkürler arkadaşlar yardımcı olduğunuz için , bence de karşı tarafa herhangi bir yükümlülük yok. peki servise mi yaptırmalıyım aracı yoksa herhangi bir usta yapar mı ? çünkü kapıda çizik var ve servisler küçük bi çizikte olsa tamirle uğraşmak yerine kapıyı komple değiştiriyorlar
![]() |
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
iyi bi ustaya yaptırmak servisten mantıklı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
tamamen vicdanına kalmış içine sinerse yaptırabilirsin kimse ne anlar nede karışabilir adam kabul ettiyse olur
|
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
EBZK88 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2012 Konum: ist/ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
sanayi mah. atılganoğlu var adamlar bu işin piri bence istersen onlara götür
|
|
E
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |