![]() |
|
arka silecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2012 Saat 12:58 |
biz iptal ediyoruz sen değiştirmek istiyosun. arz talep meselesi tabi.
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
206 nın diye arka silecek aldım başka çıktı uymadı silmedi bile camı teğet geçti hep :)) gittim bu ne dedim değiştirdim . Aldığın yer internet olmasın deneyerek al mağdur olma.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracımın arka silecek kolunu değiştirmek istiyorum şu küçük olanlardan takmak istiyorum takan veya kullanan varmı ? uyarmı ki acaba ? birde hangi model arabaların silecekleri küçüktür. 106 ya takıcam
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |