![]() |
|
soğuk havalarda çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
akay70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2012 Saat 13:20 |
merhabalar peugeot 206 sıralı sistem lpg var soğuk havalarda çalışmıyor hava biraz ısınınca normal çalışıyor ustaya götürdüm bilgisayara bağladı hiç bir sorun gözükmüyor dedi sonra marştan dedi marşı yaptırdım yine çalışmadı sonra ekzoz tıkalı dedi onuda değiştirdim araba bir hafta sorunsuz çalıştı sonra tekrar aynı arızayı yaptı sizce sebebi ne olabilir yardımcı olabilrseniz sevinirim bu kış bu araba yüzünden bayağı rezillik çektim harcadığım parasıda cabası
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Calismiyordan kastiniz mars basiyor ama almiyor mu yoksa mars basmiyor mu? Biraz daha aciklar misiniz?
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
brnzinde çalışıyor mu araç
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
akay70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Şubat 2012 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
marş normal basıyor araç benzindede çalışmıyor
|
|
![]() |
|
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence lpg ile alakası pek yok gibi, zaten ısınıncaya kadar benzinle çalıştığına göre ateşlemede bi sıkıntı oldugunu düşünüyorum. Benim anlamadığım marşa basıyosun araç ' da hiç tepki yokmu yani motor ateşleme yapmıyor demek oluyo buji vs. ne biliyim o tarz şeyler de sıkıntı oldugunu düşünüyorum. Aksi halde lpg' ye geçmeme gibi bi sıkıntı olurdu. siz biraz daha detaylı yazın mutlaka sorunu bilen birileri çıkacaktır. Verdiğiniz bilgiler eksik.
|
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
araç ilk bastığım zaman sanki çalışacakmış gibi oluyor sonraki basmalarda hiç tepki vermiyor marş gayet iyi basıyor hatta takviyade yapıyorum yinede çalışmıyor bunu sadece havalar soğukken yapıyor havalar ısınınca normal bişekilde çalışıyor
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
bujilerden olma ihtimali yüksek gibime geldi....
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
bujilerde olurda bitik akü takviye almaz iki dk da soğuk havada biter akü deiştirip deneyin birde.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
ilginiz için teşekkürler ilk çalışmadığı zaman usta egzoz tıkalı demişti egzozcu sadece arka egzozu değiştirmiş ikinci çalışmayışında esas orta egzoz tıkalıymış onuda değiştirdim şu anda araba normale döndü ama bu arızayı bulana kadar ustalar birkaç parça değiştirdiler haybeden egzoz haricinde 350 tl gitti
|
|
![]() |
|
comrade1917 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2012 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı comrade1917
hocam malesef aynı sorundan bendede var benzin pompasını değiştirdiler olmadı müşür değiştirdiler olmadı birde sizin çözümünüzü denemek isterim iyi akşamlar.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |