![]() |
|
206 Direksiyon ve Tek Satır Ekran |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 23:43 |
2006 model 206'dan sökülmüştür.Verdiğim sahibinden adresinde resimleri mevcuttur.
Ekran:70 TL Direksiyon:40 TL Direksiyon Ekran
Düzenleyen savi_206 - 22 Eylül 2012 Saat 16:35 |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekran sicaklik gosteriyormu
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Bu ekranların sıcaklık göstermeyenleridemi var?
|
|
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
savi_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Benim araçta zaten sıcaklık gösterimi yoktu ara bağlantısını kendim çektiğim için 3 satir ekranda gösteriyor. Ama bu gösterir mı bilmiyorum. Denemek lazım.
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Sıcaklık sensörü varsa gösterir zaten ama en az tek satır olması lazım ekranın.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
gösterir ama 2002 sonu ve 2003 modelden itibaren uyumludur
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Benim bozulanda sicaklik gosteriyor ondan sordum yani ben bunu takinca tekrar sicaklik gorebilicemmi onu merka ettim ve ayrica sanirim tek satir dedikleri aslinda iki satir dimi aracim 2000 xt
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Arkadaslar tam bilgisi olan yokmu bu ekran mewzusu cok canimi sıkıyor ya arabam 2000 model xt bi arkadas 2003 sonrasi uyumludur demis benim ekranda aynisiydi ama iki satir uste tarih saat altta sag taraftada sicaklik gosteriyordu sag aynanin altinda ntc var yani bi yardimci olursaniz gercekten cok sewinirim
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
aracının sağ silecek kolunda düğme varmı radio saat tarih görüntüsünü değiştiren?
|
|
![]() |
|
Hayir yok ekranda sadece iki dugme var ekranin dilini saatini degistiren baska bisey yok
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
o düğmelere geçiş düğmesi olmadığı için sanırım dereceyi göstermez ekran çalışır soketler uygunsa ama dereceyi göremezsin
|
|
![]() |
|
Hocam peki sizin aracın soketiyle bu ekranın soketi aynı mı?
|
|
![]() |
|
Ona tam bakmadim simdi durduk yerede almak istemiyorum sanirim takip denemeden ogrenemicez:(
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
biraderim yazdıklarımı okumuyorsun sanırım... 2002 sonundan itibaren uyumludur diyorum. senin araca uymazzz.. 2000 modelse olmazzzz
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Günceldir.
|
|
![]() |
|
Günceldir.Uygun fiyat.
|
|
![]() |
|
S-N-R ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2013 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
direksıyonun durumu ne konumdadır yıpranma varmı?
ve hangı sehırden satıyosun almak ısterım..
|
|
S-N-R 206
41 R 9126 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |