![]() |
|
Arka Kapı Cam Kaldırma Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 10:12 |
Merhaba Arkadaşlar,
dün araç park yerindeyken sol arka kapı camının 3-4 cm açık olduğunu gördüm, kapatmaya çalışırken motorun boşa döndüğünü farkettim, hatta katır kutur sesler falanda çıkardı. Sanki dönerken araya bir şeyler de sıkışıyormuş gibi. Akşam döşemeyi sökeyim dedim ama beceremedim hatta (teknik dökümantasyonu bile indirdim). Camı elimle iç ve dıştan tutup yukarı aşağı oynatabiliyorum, ama bazen sabitleniyor bazen tamamen boşa düşüyor. Sizce problem nerede olabilir, ben altından kalkabilir miyim? Tahminim motorunda sorun yok çalışıyor ama teli falan kopmuş yada başka bir parça olabilir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. |
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı problem benim 307 de sağ ön camda olmuıştu ben açtım içini biraz uğraştırdı ama sonunda kendim hallettim şikayetler aynı büyük ihrtimalle aynı problem. camı çeken tel makaradan sıyrılıp dolaşmış ..serviste mekanişzmanın kökten değişmesi gerek demişlerdi sadece parça için 130 lira istemişlerdi ben kendim teli düzelttim makaranın deforme olmuş kısmına metal yerleştirdim fotoları vardı bulayım onları da koyarım
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam teşekkür ederim sanırım sizinki ile aynı ama, ben kapı döşemesini sökemedim, vidaları söktüm fakat döşemeyi yerinden çıkaramadım, az zorladım sonra kırılır diye geri taktım. Perşembe günü komple bakıma girecek araba o arada ustaya söyleyeceğiz artık.
Düzenleyen avcifurkan - 28 Şubat 2012 Saat 11:59 |
|
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
kardeşim ilk aracım doğandı tabi aynı araç değil ancak sadece başımdan geçeni anlatayım camı kaldıran dişliler ve zinciri zmanla yağsız kaldığından yapıyor ben açıp yağlamıştım wd40 değil 3M ile düzelmişti büyük sorun değil senin ki olsa bi yere kadar değil hiç kalkmaz hiç inmez:döşeme açılmadanda bişey denilemez çokta zorlama kırarsın dişlileri felan:
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kapı döşemesini açamayınca sanayiye gittim, makarada ki tel dışarı çıkıp sarılmıştı çıkma bir kriko bulup olayı hallettik.
Zaten işin içinde perçinleme işi de olduğu için kendi başıma yapmam mümkün değildi. Herkese fikirleri için teşekkür ederim, bu arada 80 TL sıkışmıştı makaranın arasına :D
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |