![]() |
|
takaslık jant lastik |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 09:25 |
linkteki jant lastikleri takas etmeği düşünüyorum. 16 inç. 205/45R16 |
|
![]() |
|
bahadiryor ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Ekim - 1974 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadiryor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne kadara satmayı düşünürsün?
|
|
2003 OrientDarkBlue 307
|
|
![]() |
|
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
14 inç çelik jant lastik ile takas düşünüyorum.
satarsam benim takacak başka lastiğim yok çünkü elimde |
|
![]() |
|
Fatih Ceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih Ceyhan
slm 14 sac jant + lastik ile takas düşünürmüsün ?
|
|
![]() |
|
yok teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
volkanbalik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
14'' KM jant ile düşünürmüsün takas aracımın resimlerinde gözüküyor sanırım yoksada pm atarsan gönderirim resimleri
|
|
![]() |
|
ahmetdedeoğlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdedeoğlu
17 ic jant lastik takas düşünürmüsün, ?
|
|
![]() |
|
GO--GO ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
güncelmi eger guncel se s.a ustam 74760395 bunlar jantlarım
|
|
![]() |
|
a.s.
yok hocam jantlar baya kötü oldu ilanı kaldırdım zaten
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |