![]() |
|
Su Eksiltme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2012 Saat 11:43 |
teşekkür ederim sağolun kaydettim numaranızı
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en son care beni ara. 0531 501 86 14 hertürlü yardımcı olurum
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
YUNNES37 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2012 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamam kardeş inşallah öyledir. sonucu yazcam buraya
|
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
arkadasım radyatörünü kontrol et tüm borulardan sıcak su geciyormu ona bir bak derim
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
egzost tan su damlaması motorun sağlıklı olmasından kaynaklanmıyor mu.özellikle soğuk havalarda buhar ve su normal diye biliyorum.contanın yanmasını egzosa bakarak anlayabilir miyiz?
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
illaki bir yerinde kacak vardir borulari devirdaimmi ve paspaslarin altini tekrardab gozden gecirmeni onerebilirim
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
inşallah öyledir umudumum o yönde suda yağ yok, yağda su yok, egzostan suda atmıyoyada ben tesbit edemedim.
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Kardeşim eğer radyatör suyunda yağ falan yoksa. radyatörde çatlak falan olabilir.bende bi kaç yere götürdüm 300-500 lira masraf cıkarmıslardı.internetten arastırım radyatör çatlak önleyici kullandım. 1 haftadır eksilme yok allaha şükür... denemeni öneririm.masraf yapmadan.baktın olmuyor o zaman masraf yaparsın..kolay gelsin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
motor değil zaten aynı sıkıntı bendede oldu egsozunu kontrol et gaza bas biriside egsozla elini kapatsın su gelir zaten yaktıysan.
Fiyata gelince şöyle söyleyeyim 300-400 den motor açarlar. Kapak teste gider geçmezse taşlamaya gider ardından tekrar teste girer birde ayrıca conta parası verirsin. Dedigim gibi 300 den motor açarlar test olayıda kapat taşlamasıyla 350 falan tutuyo bide conta alsan 90 liraya 700 750 ye falan patlıyo ortalama ama şöyle söyleyeyim istedigin ustaya götür 600den aşağı fiyat vermez hiçbiri ben daha yeni yaptırdım 7 yıldır 9 tane arabamız var firmamızda o yüzden ben baya uyguna yaptırdım
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
radyatördeki su normal, yağ da normal. banada conta yanmış gibi geliyo ama. bi kaç sorum olacak. birincisi o kadar giden su motora gitmiş olsa hafta sonu 60 km falan yaptım. Bi sıkıntı olmazmıydı. ikincisi conta yanmasını başka türlü nasıl anlayabilirim. üçüncüsü conta yanmışsa bu iş kaça patlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Kardeşim hayırlı olsun büyük ihtimalle silindir kapak contasını yaktın. Radyatörü aç suyuna bak eger yag karışmışsa conta yanmış demektir
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
psychoabi ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Balıkesir-Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı psychoabi
radyatör hortumlarını kontrol ettir kelepçelere bak biyerlerden su kaçırıyodur
|
|
106 XS Balıkesir
|
|
![]() |
|
by_nefretimsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_nefretimsin
üst kapaktan yapar conta gitmiş büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
by_nefretimsin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: batman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_nefretimsin
|
|
![]() |
|
arkadaşlar daha önce aracımın radyatöründe hava oluyodu termostat, devirdaim, triger değişti.
acaba neden dir. contamı yakmıştır bi yerde kaçak gözlemleyemedim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |