![]() |
|
pioneer 2300 kullananlar yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2012 Saat 16:52 |
selamlar.aracıma pioneer 2300ub taktım.ayarlarında DEMO kapatmasını bulamadım.yani teybi kapatınca ekranda kayarak pioneer yazıyor sürekli..öylece bırakıyorum.yazının gittiğinden emin olamıyorum.kullanma kılavuzundan anlayamadım.fakat aracıma geldiğimde teypde yazı falan olmuyor bu arabamla alakalı sanırım belli bir süre sonra tüm elk. kesiyor heralde.kullanan arkadaşlarım varsa bilgilerinizi bekliyorum..tesekkürler..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşım teybinle ilgili bir şey diyemem ama bizim araçlarımızda economy mode var o belirli bir süre sonra devreye girer ve tüm aracın elektriğini keser ki akü bitmesin diye....
|
|
![]() |
|
http://docs.pioneer.eu/Manuals/DEH_2320UB_MAN_DEH2300_TU_manual/?Page=1
güç tasarrufu sanırım aktif hale getirmek istiyorsunuz.. linkte 14. sayfaya bir göz atarsanız.. nasıl aktif hale getirmenizi sırasıyla belirtmiş.. bu güç tasarrufu modu (PW SAVE) akü bağlantısı kesildiğinde sıfırlanıyormuş..
|
|
![]() |
|
dostum kullanım kılavuzu var fakat teypde bulamıyorum.büyük düğmeye basınca sadece 2 menu cıkıyor.biri fonksiyon biri audio..bu menülerden ulasamıyorum.sizde var mı aynı teyp?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
yazı pek çıkmamış... yazıyorum
belirti: kısmın da birim kapatılırsa ekran aydınlanır... sebebi : gösterim modu açık yapılacak işlem : gösterim modunu iptal etmek için " " (kalın çizgi ile belirttim resimde) düğmesine basın. gösterim ekranı ayarını kapatın..
|
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Ben Pioneer DEH-P7700MP kullanıyorum. benimkinde teyp kapalı iken, radyo (kanal 6) tuşuna basarak animasyonu acıp-kapatılıyor. büyük ihtimalle seninkide öyle olmalı. denemeden öğrenemezsin :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Daha dün bir arkadaşın aracına yaptık. Demo halinde iken resimde gösterilen alttaki tuşa bir kere basmanız demoyu kapatacaktır. |
|
![]() |
|
yardım eden tüm arkadaslarıma tesekkür ederim birazdan denemeye gideceğim.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |