![]() |
|
en iy iotomatik şanzımn katkısı hangisi?Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
onlyyou42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onlyyou42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2012 Saat 22:37 |
Otomatik şanzıman yağı olarak esso veya mobil 1 biliyorum fakat katkı olarak ne tavsiye edersiniz????
|
|
Yalnız Sen (((peogeot 307 xt premium 1.6 )))
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracıma kesinlikle katkı koymam ne yağ, ne motor ,nede şanzıman katkısı benim ustam bu konuda gerçekten bilgili ve deneyimli bana söylediğini aktarıyorum aracınızın bakımını zamanında yapın ve aracın önerdiği malzeme ve yağları kullanın bu tür para tuzağı olan malzemelere gerek bile kalmaz sizde aracınızın şanzımanı için önerilen yağı kullanın ve otomatik şanzımanı gerektiği gibi kullandıktan sonra inanın bir sıkıntı yaşamazsınız.
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
![]() ![]() ![]() ![]() |
otomatik şanzıman için üretilmiş yağ katkısı yok arkadaşım.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla slx varken bizde bu motor silkdi herhalde yalnış hatırlamıyorsam onun şanzıman içinm bi ürünü vardı ondan koymuştuk
|
|
![]() |
|
kudret_yildirim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 139 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kudret_yildirim
![]() ![]() ![]() ![]() |
normal şanzuman ile otomatik şanzumanın çalışma prensipleri çok farklı, hele de yağları apayrı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |