![]() |
|
Konularınız İçin Yardım Arıyanlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 22:19 |
birkaç gündür görüyorum yeni konu açan arkadaşlar veya sıkıntısı sorunu aracında arızası olup ta konu açan arkadaşlar sorunlarına hemen çare bulunması için 5 10 dakika ara ile yardım eden yok mu ? niye kimse cevap vermiyor ? kimse yok mu ? gibi aceleci davranıyor. öncelikle bu forumdaki üyeler ya çalışıyor işinde veya forumda değil yada konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar yanlış bilgi olmasın diye cevap vermiyor konu açan arkadaşlar biraz sabırlı olsunlar tecrübe sahibi üyeler yardımcı olurlar 5 10 dakikada da yardım alırsınız 1 2 gün içinde de .
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğru söylüyosun |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
aynn acil servis değil burası :) gördüğümüzde elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz :D
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
eyer işinizi çözmek istiyorsanız bekleyip çözümünü deneyimli forum üyelerinden alacaksınız
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() |
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bekleyip konuyu güncel tutarak deneyimli olayı yaşamış bilen değerli abilerimiz yada kardeşlerimizden bilgi alabiliriz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |