![]() |
|
kumandalı anahtar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 15:31 |
arkadaşlar aracı aldığımda bana sadece düğmesiz sanırım yedek anahtar verildi bunu kumandalı ya çevirmek istiyorum ama anahtarcılar 200 lira fiyat veriyor ,sitenin çıkmacı sponsorunda bu kumandayı gördüm 30 liraydı ben bu kumandayı alsam anahtarımı kumandalı hale getirebilirmiyim. artık bende uzaktan kapatıp acmak istiyorum arabamı anahtarla değil
![]() |
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
30 tl olan kumanda kutusu kardeş.Arabada immobilizer var kodlamak gerek.Sadece kutuyu almakla olmaz.
|
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cevabın için çok sağol, peki 200 liradan daha uygun bir fiyatla bunu yaptırabileceğim bir yer varmı ?
|
|
![]() |
|
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
Açıkçası çok fazla fiyatını bilmiyorum ama bi çok anahtarcı yapıyo fakat 200 tl çok geldi bana da.En iyisi bi kaç anahtarcıya sormanda fayda var. |
|
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kumanda kutusunu bulup kodlatın anahtarıda sustalı yapın bana 45 tl ye mal olmuştu.ama diğer anahtardaki kumandayı söküp sustalıya aktardık.
|
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kumanda kutusunu bulup kodlatın anahtarıda sustalı yapın bana 45 tl ye mal olmuştu.ama diğer anahtardaki kumandayı söküp sustalıya aktardık.
veya uzaktan kumandalı alarımlar var aracın kapılarını açıp kapayabilen aynı görevi görüyorlar. Düzenleyen djchaos - 27 Şubat 2012 Saat 18:44 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=21735&PID=350175
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
oto elektronikçilere yeni merkezi kilit beyni taktırırsınız, hem anahtarınız sustalı olur. 60-70tl'ye yaparlar
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |