![]() |
|
Acil Yardım Lütfen 106 Quiksilver |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 12:22 |
S.a beyler 2002 model quiksilver aldım resimde işaretledigim boru benim arabamda yok daha dogrusu baglantı yerine tıpa gibi bişey takmışlar arabam sürekli titriyor bu borunun diger ucu nereye gidiyor bileniniz varmı ?
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
resim ?
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
![]() ![]() ![]() ![]() |
resmi yükleyemedim yeni üyeyim yardımcı olurmusun kardes veya warsa msnini alabilirmiyim ?
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
okikrgz@hotmail.com eklersen yardımcı olurum hocam
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
ekledim onlinemısın su an ?
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
yardım için teşk
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |