![]() |
|
Satılık 307 Cd çalar + 5 li cd changer |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2012 Saat 07:43 |
Arkadaşlar double din teyp taktırdığım için elimde kalan 307 nin Orjinal Cd çalarını satıyorum yanında 5 li cd changerinide vereceğim... Orjinal cc nin Teybidir Kaset çalar değildir en üsttekide cd çalardır
Cihazda en ufak aşınma yoktur sıfır nasılsa buda aynı şekilde tertemizdir.. Cd lerin hepsini okuyor sorun yok.. YAlnız 5 li cd çaları cd okumuyor ama cd lik gibi kullanabilirsiniz cd alıp vermesinde vs sorun yok kronik sorun okumamazlık var isteyen yaptırıpta kullanabilir.. Kısacası sorunsuz kaset çaları olupta cd çalara dönmek isteyen için fırsat Orjinal Cd çalar teyp + Blaukbunkt 5 li cd changer takım olarak 150 liraya vereceğim fiyat gayet makul saygılar |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim pm atabilirmisin ? konuşalım
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
0506 904 44 04
okan koç özel emsajdanda yazabilirsiniz p.m nin ne oldugunu anlamadım kusura bakmayın :) |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
2004 307 için uygunmudur bu cd çalar
|
|
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tüm rd3 206 ve 307lere uyar.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
tabiki bende 2004 model 307 cc den söktüm
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
kardeşim özel mesaj hakkım bitmiş , aslında ben mp3 çalar arıyorum başka birşey sorcam double din teyp taktırdığında araçta herhangi bir sorun oluştu mu dün yine teyp konusunda bir yazı yazmıştım bir kaç arkadaş orjinal dışında teyp takıldıgında sorun oluştuğunu söylemişlerdi sende varmı bu tarz bir sorun ?
|
|
![]() |
|
kontak kısmında bi sorun oluştu ama geçicidir diye umuyorum.. kontağı kapatıyorum akü ışığı yanık kalıyor bazen sanki araç kontaktaymış gibi haliyle ne araç kitleniyo nede işlev yapıyor deneme sonrasında düzeliyor.. geçici bişey diye umuyorum.. onun dışında bi sorun olmadı bide aküm bitti ama teyple ilgisi yoktur sanırım :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
sadece cd çalar teyp ne kadar olur?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
hocam ayrı satmak istemiyorum aslında bu cd çalar için istediğim fiyat yanında changeriş veriyorum desem yeridir..
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
valla ben baya bi korktum bu orjinal teybi değiştirme davasından =) o yüzden sen madem orjinal satıyosun orjinal teyp alıyım diye atladım mesajına
![]() |
|
![]() |
|
Aslında orjinal her zaman iyidir.. direksiyon kumandasını kullanmak alışkanlık yaratıyor yeni teybimde elimi atıyorum refleks olmuş :)
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Bende de kasetçalar ve 5 li cd değiştirici var. Bir bütün olması için hepsini cd yapmak istedim. Bu yüzden 5 li değiştiriciye ihtiyacım olmadığından sadece teybe fiyat istedim. teşekkürler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende cd çalar düşünüyordum. Ben tarsustayım, yolunuz buradan geçiyormu veya mersinin neresindesiniz?
|
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
benim çarşının merkezinde iş yerim var yolum malesef tarsustan geçmiyor.. teyp bende eğer almayı düşünürseniz 0506 904 44 04 cep numaram hafta içi her gün iş saatlerinde uygun olurum..
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |