![]() |
|
SATILIKLARIM (307) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 22:40 |
|
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
iyi satışlar. sol arka stobu tek verir misin verirsen ne kadar olur kardeşim?
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
|
Eyvallah kardeşim. Sağ sol diye takım vermek istiuorum ama istekli tek tek çıkarsa düşünürüm ama söylediğim gibi ilk hedef takım vermek. Evde çok yer kaplıyorlar bir an önce sınır dışı etmem lazım :)))) Tek verecek olursam burada paylaşırım.
Düzenleyen HakaN GümüŞ - 23 Şubat 2012 Saat 23:06 |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
fiyatlar çok iyi bende şeffaf angel düşünüyorum yoksa farlara talip olurdum
|
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim. Evde yer işgal edeceğine işe yarasınlar başka bir amacım yok. Serviste sordum bi tek far için 350,00 TL işçilik hariç fiyat çıkardılar. Şok oldum. Kaza eden sararan farı olan birisi zaten canı yanmaktayken böyle fahiş fiyatlara mağruz kalmasın istiyorum. Alan hayrını görsün güle güle kullansın.
|
||
![]() |
||
|
Akşam Günceli gelsin...!
![]() |
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
3250 de fazla açıklık kaldımı ? orjinal çerçevesi varmıydı onumu kullandınız yoksa çerçevemi uydurdunuz acaba ?
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
|
Ben ebaydan çerçeve getirtdim. Açılık yok çok güzel görüntü sağladım.
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
|
hayırlı satışlar
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
zahmet olmazsa çerçevenin linkini atar mısın?
Düzenleyen göktuğ - 24 Şubat 2012 Saat 21:57 |
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
|
Teşekkürler.....
|
||
![]() |
||
|
Ben alalı 1 yılı geçti arık link falan yoktur sanırım. www.ebay.com adresinden 307 double dın diye arat bulursun. ABD olanlardan alma 1 ayda geliyormuş ben İngiltereden almışım
![]() |
||
![]() |
||
|
Bu fotoda gördüğğünü istersen satabilirim sana. Bana 2 adet gelmişti.
|
||
![]() |
||
|
Bu da benimkinin son hali 2'nci çerçeve ile...
|
||
![]() |
||
|
Cumartesi günceli gelsin....!
|
||
![]() |
||
|
Güncel....
|
||
![]() |
||
|
Güncel.....
|
||
![]() |
||
|
Cumartesi günceli.....!
|
||
![]() |
||
|
Güncelll
|
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar parçalar temiz durumda ihtiyacı olan varsa alsın derim. Sizlerin menfaatine rakamlar verdim. İlanı yeniden güncelledim. Saygılar....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |