![]() |
|
soğutma suyu sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 21:18 |
selam. arkadaşlar aracımın motor soğutma suyu çok çabuk tükeniyor. soğutma suyunu dolduruyorum 3 bilemedin 5 gün sonra soğutma suyu eksik göstergesi yanıyor. paspas altlarına baktım antifiriz kaçırıyor mu diye ıslaklık yoktu. bir arkadaşım termostat sorunu dedi. emin olamadım. kalorifer de sürekli çalışıyor onla alakası var mı. düşünceleriniz nedir? paylaşırsanız sevinirim....
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
termostat contasından kaçırıyor olabilir veya hortumlarda sızdırma yapıyor olabilir kelepçelerden hortumda çatlama var mı yokmu kontrol edin eğer hortumlardan kaçırmıyorsa termostata bakın
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Merhaba,bahsettiğiniz problem bendede vardı.kimi conta dedi,kimi radyatörden dedi..biraz araştırdım.radyatör çatlak tıkayıcı var.internetten sipariş ettim.allaha şükür 5 gündür aynı yerinde su..şu anda bi sıkıntı yok.İsmini verirdim ama bilmem reklam olurmu..internetten araştır biras..denemekte fayda var..
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
reklam olmaz paylaşırsan yardımcı olmuş olursun sadece yedek parça ve çıkma parçalarda yani forumdaki sponsorların sattığı parçaları paylaşmasak hiçbir sıkıntı olmaz
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=26005&productid=otev66120
bu ürünü kullandım..araçlar biras gez veya radyatör su kapağını açıp aracı çalıstır.suyun sıcak olması lazım..daha sonra o tozu dökeceksin.kapağı kapatıp abi 15 dakika gezeceksin..daha sonra suyunu ekle keyfine bak...ben bu şekilde denedim.allaha şükür 3-4 gündür bi sıkıntı yok.su seviyesi aynı yerinde.ama yorumlardada yazıor.küçük çatlaklarda etkili oluyor diye.bişey kaybetmezsin.ben sanayiye götürdüm.adamlar 350-400 liradan bahsediolardı.. 10 liraya hallettim...
|
|
![]() |
|
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
dün aldım tam da bu üründen herkes çok memnun. inşallah sorunu giderir. bu arada suyun kaçağını buldum sanırım. motor bloğunda yağ filtresinin üstünde sanırım devirdaim borusunun motora girdiği yerde contadan kaçırıyor. ürün gelince bir deneyeyim bakalım sonuç alabilecek miyim..
|
|
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |