|
106 Valeo Far Arıyorum Motorlarıyla Beraber ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mucahidyasar34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 13:04 |
S.a Arkadaslar 106 aracıma orj ikinci el far arıyorum motorlarıyla beraber
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
nurinuri58
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
|
kardeş muayene içinse eğer ben yeni girdim çıktım. zenonları sökeceksen eğer hiç uğraşma zenon yerine sarı lamba taktır tamamdır.
|
|
bir nuri bir 206
|
|
mucahidyasar34
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
|
muayene için kardeş ama bendeki zenonlar dandik far ayarlayıcısı falan istiyor. Ya bide bişey sorucam ben forumda yeniyim sen cevap yazmşsın şimdi tesadüfen baktım gördüm bunun bi bildirimi falan yokmu ?
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
Gökhan38
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende aynı derteyım benım farlarda muayeneden geçmedi far ayarlayıcı motorun olmasını istiyorlar bende kara kara düşünüyorum
|
|
mucahidyasar34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
|
ya bana far olsa gene iyi bide direksiyon kiralamam lazım bi pejocudan bide o derdim var
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıkmacılardan kiralayın
|
|
mucahidyasar34
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
|
direksiyon zaten 250 lira kirasına 150 lira istiyo insafsızlar :D
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |