![]() |
|
motor tıtremesı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 10:03 |
arkadaşlar merhaba benım aracımın ön konsol da titreme var geçenlerde arabanın motor kaputunu açıp şöyle bı baktım ve gaz verilince motorda titreme oluyor buda on konsolu titretiyor bu sorunu nasıl hallederim
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor kulaklarını kontrol ettirin.
|
|
![]() |
|
Gökhan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2012 Konum: KAYSERİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende ondan süphelenıyorum tahmını ne kadar bunların fıyatı
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
motor kulaklarından
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
kulaklardaki takozlardansa fazla tutmaz sanırım netten takozları araçtırın 40 50 lirada işçilik alırlar sadece tahmin..
|
|
![]() |
|
tamam arkadaşlar hepinize teşekkür ederim |
|
![]() |
|
mucahidyasar34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mucahidyasar34
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok be kardesim bendede vardı aynı sorun. Yakın bi zamanda motorla ilgili bi işlem yaptırdıysan falan vidalar gevşek kaldıgında camı bile titretiyordu bi kontrol etmende fayda var derim
|
|
106 Quicksilver İSTANBUL
|
|
![]() |
|
evet cam bıle tıtrıyor çok rahatsız oluyorum
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
motor kulağı motor takozuda olma ihtimali var..
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |