![]() |
|
partner kumanda sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mahsun494 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2012 Saat 08:16 |
şöyle bir sorunum var kumanda üst tuşları çıkmış ve tuşların olmayışı nedeni ile butonlara tırnak ile açtık ve butonları kırdık yeni bir kap ve buton aldık vede bir parçası arızalıydı değiştirdik ama maalesef şöyle bir arıza meydana geldi 10 sn tutuyoruz kapılar normal şekilde açılıyor kapanıyor 10-20 dakkika sonra kapıları açmıyor ve kapanmıyor anahtarcıya götürdük kontakta iken 10 saniye basılı tutu 10 saniye basmasının nedeni anahtarı kodluyormuş ama maalesef oda yapamadı dediki kodlamayı unutuyor dedi başka kişiye götürdük oda hırsızlar için anahtar önlemini alıyor dedi ama neden yaptığını söylemedim yardımınıza ihtiyazcım var şimdikten teşekkür
![]() Düzenleyen mahsun494 - 23 Şubat 2012 Saat 08:46 |
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arıza olan parça birebir eşdeger parçamı yoksa benzer parçamı.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
mahsun494 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
![]() ![]() ![]() ![]() |
birebir dir parça ben diyorum acaba beyninde mi sorun var arabanın
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
değişen parça çipse olabilir partnerda varmı bilmiyorum ama benim kumandanında çipini içine koymamışım arabayı 2 gün çalıştıramadım hava yapıyor sandım sonra ustamın aklına geldi saolsun hallettim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahsun494
![]() ![]() ![]() ![]() |
resimdeki gösterdiğim gibi çip ortadaki olması lazım o değişmedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |