![]() |
|
206 1.4 xr otomotik vites |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
erdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2012 Saat 14:16 |
206 1.4 xr otomotik vites arabama gazitali marka lpg taktırdım arac rolantı yukseltıp dusuruyor ve egzozdan patlatma yapıyor araca sente ayarı kompresor olcumu bobin degısımı gıbı yapılması gerekenler yapıldı ama arıza devam ediyor cozum konusunda yardım ıstıyorum
|
|
![]() |
|
erdem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tanıt bekliyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bu sorun sadece lpg'deyken mi oluyor?
Bu olay lpg takildiktan sonra mi basladi yoksa durup dururken mi? |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
km kaç binde?
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ben aracı aldıktan sonra hemen lpg taktırdım eskı sahıbı boyle bır sıkıntısı yoktu diyor arac 200 binde lpg de daha cok yapıyor.
|
|
![]() |
|
hız gostergeside heralde buna baglı olarak bazan calısıyor bazan calısmıyor
|
|
![]() |
|
Araba LPG ve benzinde ayı şeyi yapıyor rolanti yükselip düşüyor hız göstergesi bazan çalışıyor bazan çalışmıyor titreyerek çalışıyor bazanda stop ediyor ama en kötüsü egzozdan çıkan tek ve büyük patlatmalar özellikle ayağımı gazdan çekince fikri olan varsa rica etsem paylaşırsa sevinirim
|
|
![]() |
|
sorunuma bir cozum veya bır cevap verebilecek yokmu tsk
|
|
![]() |
|
heralde daha once kımsenın basına bu sorun gelmemıs. 2000 model 206 1.4 xr otomotık arac kullanıyorum arac tıtreyerek calısıyor bazan stop ediyor ve egzozdan patlatıyor neler yapmam gerekıyor yada kesın cozum budur diyebilecek varsa rıca etsem cevap versin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |