![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ac8088 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Eylül 2008 Saat 13:10 |
selam arkadaşlar şu avatarı bi türlü yükleyemedim kaç gündür.bilen birisi anlatabilirmi? kontrol panelinden giriorum upload ediyorum küçük resmi görüp kaydet diyorum ama çıkmıyor resim |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ortadaki 1 altındakı 2 üstteki 3
![]() |
|
![]() |
|
Kadir 106 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kadir 106
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
resim koyduk ya sildinmi gene |
|
![]() |
|
ac8088 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
güzel değil o resim beyenmedim :P saolun arkadaşalar
|
|
![]() |
|
buraya kadar yaptıktan sora kontrol paneli,profil bilgileri,simge seçiniz, linki kopyala yapıştır değilmi gene çıkmıyo resim bende
|
|
![]() |
|
![]() |
|
valla tıpkısının aynısını yapıyorum bişey anlamadım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |