![]() |
|
307 SW paspas ıslanması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 Saat 14:57 |
Arkadaşlar merhaba yeni üyeyim benimde 2003 model 307 SW um var şöför tarafında pedallar ile koltuk arası ıslanıyor sanayiye götürdüğümde kalarifer peteğinden geldiğini tespit ettik (hakikatende petekten sızma vardı) ve değiştirdik ancak hala ıslaklık geçmiyor (yağmurdan yada yıkama ile ilgili olduğunu düşünmüyorum) tam olarak ne yapmam gerek vakum ile suyu çekiyorum ancak daha sonra tekrar ıslanıyor bana yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler.
|
|
sinan
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cektiginiz su ile aracinizdaki antifirizin rengi ayni mi? Birde su asagidaki linke ugrayabilirseniz guzel olur. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Düzenleyen koliva - 21 Şubat 2012 Saat 15:34 |
|
![]() |
|
Zidan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Tam olarak aynı renk diyemem hafis pas rengi gibi (ancak sanayideki usta antifiriz demişti)
|
|
sinan
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Dostum petek degişirken kelepçeler tam sıkılmamış olabilir.Motor suyunu kontrol et seviye azalmışsa kaçak vardır.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
|
|
sinan
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kalrifer peteklerinden gelen su hortum delinmiş çatlamış olabilir hortumlar zaten tam gaz pedali tarafında sağ taraftaki yerden geçer eğer el beceriniz varsa sökebilirsiniz parçayı
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
bu konu hakkında forumda arama yaptım belki biraz yardımcı olur.
http://forum.peugeotturkey.com/search_results_posts.asp?SearchID=20120221224600&KW=kalorifer&PN=1 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |