![]() |
|
307 ekran parlaklığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fince126 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 Saat 23:29 |
Arkadaşlar 307 lerde ekran ışığı gündüz ve gece aynı parlaklıkta mı çalışıyor acaba? ben özgür arkadaşımızdan ekran alıp değiştirmiştim. daha önceden farketmemiştim ama ilk taktığımda ekran ışığı farları açtığımda ya da park lambalarını yaktığımda kısılıyordu. bende gece konumuna geçiyor diye düşünmüştüm. böyle bir konum var mı gerçekten merak ediyorum, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta ekstradan kullandığınız teyp vb cihazlardan farlardan,sislerden biraz ışıkta azalma olur. gece ve gündüz özelliği yoktur ışığı çok az ise gösterge panelinin orda sağdaki düğme ile açıp kısabilirsiniz.bu işlemi gündüz yaparsanız daha net görüntü alırsınız
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Farları yaktıgınızda bilgi ekranı ışıgı kısar yanı göstergeyle aynı sevıyeye gelır.Ekran ışıgının ışık seviyesini göstergenın ordaki dügmeden ayarlayabilirsiniz.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
bilgi ekranı ve dijital klimanın aydınlatması gündüz ışığında farkedilmesi için daha yüksektir.
akşam farları yaktığınızda,karanlıkta göz almaması için gösterge ekranının aydınlatma seviyesine düşer. bu durum akünün zayıflığı veya başka bi problemle alakalı değildir. |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |