![]() |
|
debriyaj hk |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
güney3510. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güney3510.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 Saat 22:16 |
Merhabalar arkadaşlar,
aracımda ufak bir sıkıntı var ama aklıma takıldı acaba birşeylerin habercisi mi diye; hafif eğimli bir rampada bile aracı geri viteste bırakınca el frenini çekmezsem araç kayıyor bu sorunu yaşayan oldu mu acaba? fikri olan varsa paylaşırsanız sevinirim. teşekkürler şimdiden.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşşağı kayması veya hareket etmesi normal eğerki normal viteslerde bunu yapıyorsa o zaman aracınızın kompresyonu zayıflamıştır ama geri viteste park edince kayması normaldir tüm araçlarda hemen hemen bunu yapar sıfır araçta bile korkulacak birşey yok yanlız aracınızın tekerini kaldırıma dayayın
|
|
![]() |
|
güney3510. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2011 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı güney3510.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen ben de öle yapıyorum hava çok soğuk el freni donup kalmasın diye dayıyorum kaldırıma:)
teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
soğuk havada elfreni donma yapar çoğu kişi aracı viteste bırakıp park eder kesinlikle vitete park edilen bir aracın teker altına takoz konulması gerek bu geri vites te değil ileri viteste içinde geçerli eğer aracınızın kompresyonu zayıflamış ise ileri vitestede hareket eder kaldırıma dayadıktan sonra tekerlerin altına takoz desteği koyun kafanız rahat etsin geri viteste hareket etmesinde dediğim gibi hiçbir sıkıntı yok
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |