![]() |
|
Daha İyi Kategorize? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
P207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2012 Saat 16:18 |
Merhaba. Sitenize yeni üye oldum fakat aşırı bir kargaşa söz konusu. Peugeot için bir forum oluşturulmuş ve belli bir takipçisi var belli ki. İnsanlar genelde kendi aracı ile ilgili konuları daha yoğun şekilde görmek isterler diye düşünüyorum. Tavsiyem her araca ayrı kategori olmasıdır.
Örnek: Peugeot 206 Peugeot 207 Peugeot 106/306 Peugeot 307 Peugeot vs Peugeot Ticari Bilmem anlatabiliyormuyum. 207 sahibiyim forumdan yararlanmak bilgi paylaşımı içerisinde bulunmak istiyorum ama bu kargaşayı görünce tüm hevesim bir anda yok oluyor ve siteye girdiğim gibi çıkasım geliyor. |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=56&title=ret%DDm%DD-devam-eden-modeller
Düzenleyen rifatseker - 20 Şubat 2012 Saat 16:32 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence bu şekilde çok daha iyi her konuda bilgi fikir sahibi oluyoruz benim 307 im var sadece orayı açıp bakayım gideyim olmaz ki araçlara özel bölümlerde var bu açıdan da düşünün isterseniz saygılar |
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
P207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bölüm içerisinde değilde anasayfada olarak düşündüm. Yeni mesajlara baktığımızda zaten yine her bölümdeki mesaj görünüyor ve hepsi hakkında yine bilgimiz olur. Ben sadece fikrimi belirttim. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Ben 308 sahibiyim. 308'inde diğer 8 serilerininde avatar resmi yok. Konulmasını rica ediyorum.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
toga406 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 656 |
evet aslında site yöneticisi araç modellerine göre birde sınıflandırma forum açsa
mesela 307 407 406 vs gibi iyi olur değilmi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bölüm altında Peugeot Ailesinin hepsi yer almaktadır.. http://forum.peugeotturkey.com/default.asp?C=5&title=peugeot-modeller
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Bence Kategori Kategori Peugeot ailesini ayırır. Peugeotçular kardeştir. Herkes birbirine yardımcı olmalıdır. Mesela birisi 206 kullanıyor 207 almak istiyor kime soracak 206 kullanana soracak aynı forumda 307 kullananda, 308 kullananda fikir belirtecek gül gibi geçinip gideceğiz. Bakın sanal alemde Peugeot düşmanları çoğaldı adam mesnetsizce saldırıyor, ömründe Peugeot'a binmemiş atıyor boş keseden.
|
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Bir de şu var arkadaşlar, bölüm bölüm ayrıca konuşulsun tamam da, herkesin takip ettiği belirli bölümler oluyor misal ben müzik sistemleri bölümüne daha çok giriyorum, x kişisi arıza çözümleri bölümüne giriyor falan.
Dediğiniz gibi değilde "kategoriye ayrılabilecek bölümlerde" ayırmalar yine "seçeneğe" bağlı olarak yapılabilir. Ha nasıl olur, mesela gireriz arıza ve çözümleri bölümüne, orda bir de üstte küçük küçük "206-307-106" falan yazar, onu seçen sadece kendi aracıyla ilgili sorun ve çözümleri görüntüler, seçmezsen genel bi şekilde her konuya bakarsın. kategorilere ayıralım derken çok fazla başlık kategori, zaten aynı anda 100,200 üye aktif olmuyor, herkesi bi yerlere dağıtır sonra birbirimizi bulamayız forumda ![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |