![]() |
|
Geri vitesi çok sık kullanmanın zararı var mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 23:44 |
|
Az önce aklıma geldi. Ben bir çıkmaz sokakta oturuyorum. Aracım SW olduğu için sokak içinde dönüş yapamıyorum. Ayrıca dönüşlerim sırasında direksiyonu tamamen sağa ya da sola çevirmem gerektiğinden direksiyon hidroliğimin zarar görmesinden çekiniyorum. sonra ötmeye başlıyor hidrolik..
Her gün sabahları, arabanın motorunun en soğuk olduğu bir zamanda yaklaşık 70-80 metre kadar mesafeyi geri geri gidiyorum. Acaba bu herhangi bir sıkıntı yaratır mı araçta? Sanmıyorum, ama aklıma gelmişken sorayım dedim :)
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Biz PuGcular hakkaten arabalarımıza hassasız arkadaş :) işe kadar geri geri gidebilirsin bişey olmaz :)
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sabah sabah geri geri gitmek kadar kötü bişey yok, ben bazem şirketteki doblu yu geri çıkarmaya çalışıyorum. Gıcık oluyorum malum devasa balon kasa ve çok hantal
Düzenleyen aspirinxlarge - 19 Şubat 2012 Saat 00:19 |
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
hiçbir sorun olmaz direksiyonu sağa veya sola kırmanın direksiyon hidroliğine değil direksiyon pompasına zararı olur.araçta ileri gitmek ne ise geri gitmek te odur bu korkunuz olmasın. |
||
![]() |
||
|
sabah geri gideceğinize geceden geri geri yanaşın rahat edin ;) buda bir fikir :D
|
||
![]() |
||
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
|
Eyvallah :)
|
||
![]() |
||
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
|
Birşey olmaz,yalnız direksiyonu fazla zorlamayın yani ötecek seviyeye gelcek kadar çevirmeyiniz.
|
||
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
![]() |
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
|
bende bu fikre katılıyorum. sabah sabah zaten ayılmamış oluyorum. birde geri geri bakmak zor gelıyor. geceden önünü düzeltiyorum.
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |