![]() |
|
Kar tekersizliği kazaya sebep oldu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2012 Saat 09:25 |
arkdaşlar dün sakaryadan Bartın saat 14:00 de yola çıktım. tabi önce bir şey yok gibiydi. ortalama hızım 4 vites 70 gibi bir hızla ilerledim. D100 karayolundan düzceye doğru gittim. ancak araba kaymaya da devam ettim. sonra düzcenin içinden geçip akçakocaya yöneldim. konuralp bölgesinde düz yolda araba kaydı benim hızım 70ti araba düz giderken yan dönerek(yatmadı) kaldırımın üstüne çıkıp durduk sanki park etmiş gibi. sonra geri düzceye dönüp kar tekeri aldım. TEM'e yönelidim. ancak tamda felç olmuştu.
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun.. rabbim beterinden sakınsın..
|
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
büyük geçmiş olsun havalar ıyıc kotuleşti araçlarımıza kişlık bakım ve lastık şart oldu yoksa kacınılmaz son kazalara sebep oluyo
|
|
![]() |
|
Cmoss06 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 549 |
Geçmiş olsun kışın yagış olsun olmasın vakumlu lastik şart.
|
|
206 XT HDI Siyah
COM2000 Yol Pc ('.')Göze Batan Çivi Çekici Yer |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Gecmis olsun. Beterin beteri var, cok sukretmek gerek.
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
teşekkür ederim arkadaşlar verilmiş sadakamız varmış? allah korudu diyelim
|
|
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun, şuan durumunuz nedir ?
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |